Bu çocuklar bir harika!

yildirimtepe1
Yıldırımtepe Anaokulu düzenlediği yılsonu etkinliğinde büyük beğeni topladı. İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinliğe İskenderun İlçe eski Milli Eğitim Müdürü- Eğitim Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay, İskenderun’da okul öncesi eğitimde görev yapan idareci ve öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.
Yılsonu etkinliğinde; Atatürk şiirleri, birbirinden güzel şarkılar eşliğinde yaptıkları Hint dansları, oryantal, son günlerin popüler şarkısı “gam gam style” ve daha birçok popüler şarkılar eşliğinde, dans gösterilerini başarıyla sunan minikler ailelerinden de bol bol alkış topladı. Minikler, sahnede ülke sevgisi, çevre duyarlılığı mesajlarının yanı sıra sosyal yaşama da dikkat çektiler.
Yaklaşık iki saate yakın süren etkinlikte minik yüreklerin dans gösterileri, skeçleri velilerden büyük alkış topladı. Yıldırım Tepe Anaokulu Müdürü Özlem Manap, çocukların gelecekte çok iyi yerlere gelmeleri için eğitimin çok önemli olduğunu belirterek okul öncesi eğitim alan miniklerin yılsonu etkinliğine heyecanlı bir şekilde hazırlandıklarını, tatlı telaşın da Kültür Sarayı’ndaki gösteri ile taçlandığını söyledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.