Doğapark görkemli bir törenle hizmete açıldı

doğapart açılış (4)
İskenderun ve bölgenin ihtiyacı olan Doğapark Belen Sarımazı’da hizmete açıldı.
Havuz başı Düğün Salonu ve Spor Kompleksi açılışı oldukça görkemli gerçekleştirildi.
Sarımazı’da hizmete giren ve Kahraman Tufan ve İbrahim Tufan’ın işletmeciliğini yaptığı Doğa Park’ın açılışına çok sayına siyasetçi ve spor adamı katıldı.
Birçok siyasi parti temsilcilerinin ve davetlinin iştirak ettiği açılış törenine ünlü Teknik Direktör Samet Aybaba da geldi. Muhteşem bir organizasyonla bölge halkının hizmetine giren Doğapark’ın açılışı öncesinde dualar okundu kurbanlar kesildi.
Daha Sonra Teknik direktör Samet Aybaba ve Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar tarafından kesilen kurdelenin ardından tesis gezilerek incelendi. Halı sahanın açılış için özel konukları da vardı. Teknik Diröktör Durmuş Ali Çolak’tan, Türkiye’de önemli kulüplerde futbol oynamış, profesyonel olmuş birçok Antrenör halı sahanın açılışında karşı karşıya geldi. Sahayı inceleyen Teknik Direktör Samet Aybaba ise, halı saha maçının açılışını kendi yaparak maçı başlattı. Daha sonra düğün salona geçen davetliler burada havuz başında otururken, açılışın ardından bir birleriyle sohbet etme imkânı buldular. Burada bir konuşma yapan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, yapılan hizmetleri sıralayarak, “Belen gerçekten hizmetin en iyisini almak için çabalıyor. Bizler bulunduğumuz yerin insanına nasıl daha iyi bir hizmet veririz? Onun için çalışıyoruz. Bu tesiste bölgemize ve belenimize hayırlı olsun. Bu dönemde aslında aday olmayı düşünmüyordum. Ama baktım ki çevremin ve ekibimin bana bir dönem daha görevde olman lazım diye söylediklerinde bunu düşündüm ve gerçekten belenin bize ihtiyacı olduğunu gördüm. Ben çevreme her zaman şunu söylüyorum; ailenize ve çocuklarınıza İslamın şartını öğretmeden haramla helali öğretin! Bunları bilen zaten İslam’ın şartını yereni getirir” dedi.

Önceki İçerikBu mudur demokratik eylem?!
Sonraki İçerikAntakya’da bir genç öldürüldü
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.