“Turnuvamıza katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”

nejan hatko
Hatko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejan Hatko, düzenlemiş oldukları Halı Saha Turnuvası’na katılan başta protokol mensupları olmak üzere tüm takımlara ve İskenderun halkına teşekkür etti.
Hatko tarafından 24-25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve nefes kesen organizasyon, kent halkı tarafından takdirle karşılandı. Çeşitli ödüllerin verildiği ve birinci olan takımın eşleriyle birlikte tatil yapma hakkı kazandığı futbol turnuvası, çocuklar ve turnuvaya katılan davetliler tarafından da bir hayli zevkli geçti. Çocuklar için animasyonlar, büyükler için çeşitli aktiviteler turnuvaya ayrı bir renk kattı.
Hatko Yönetim Kurulu Başkanı Nejan Hatko, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri turnuvanın amacına ulaşmasında en büyük katkının İskenderun halkı olduğunu söyledi. Gelecek yıl daha kapsamlı ve daha çok hediyelerin olduğu bir turnuva yapmayı, bu yıl gösterilen ilgi ve alakadan dolayı hedeflediklerini kaydeden Hatko, “Biz Hatko olarak, Akdeniz’in incisi olan İskenderun’da birlikteliği sağlamak, gençlerimizi sportif aktivitelere yöneltmek için böyle bir organizasyon tertipledik. Katılım oldukça yoğundu. Bundan son derece memnunluk duyduk. İskenderun halkına zevkli bir turnuva yaşattıysak ne mutlu bizlere.. Ben turnuvamıza katılımlarından dolayı başta Sayın Kaymakamımız Ali İhsan Su’ya, Belediye Başkanımız Yusuf Civelek’e, İlçe Emniyet Müdürümüz Cengiz Başar’a, turnuvaya katılan takımlara, onların eş ve çocuklarına ve İskenderun halkına sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.