Karma Resim Sergisi’ne yoğun ilgi

halk eğitim sergi (2)
Karma resim sergisi İskenderun Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı. Yoğun katılımın olduğu kermesin açılışını İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu gerçekleştirdi.
Sergiyi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu ile birlikte gezen ve burada el ürünlerini inceleyen Müdür Keleşoğlu, eğmeği geçenlere teşekkür etti.
Sergiyle ilgili olarak bilgi veren HEM Müdürü Mehmet Mursaloğlu,“27 Haziran’a kadar devam edecek 17 sergimiz olacak. Bunların dördü Halk Eğitim Merkezimizde geri kalanları ise çeşitli beldelerimizde gerçekleşecek” dedi. Halk Eğitim Merkezine bağlı İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Merkezi El Sanatları Öğretmeni Emel Dokumacı ise, “Sergimizin adı ‘Karma’ sergi. 25 kursiyerimiz tarafından üç aylık bir çalışmanın sonucu ortaya çıktı. Sergimiz de eski Türk figürlerini canlandırmak istedik. Bu sebeple bir şark köşesi oluşturduk. Keçeden nakışlar işledik. Eski sandıklar yaptık. Bizim için keyifli bir zaman dilimi oldu. Umarım halkımızda çok beğenir açıklamasını yaptı.

Önceki İçerikKaraağaç Belediye Başkanı Acar İTSO Yönetimini ziyaret etti
Sonraki İçerikHatay genelindeki tüm ilçelere MOBESE sistemi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.