Karakol nöbeti sırasında kendini vurdu

polis intihar
Karakol nöbeti sırasında kendini vuran genç polis memuru Mehmet Kaya (25) kaldırıldığı hastanede yaşama fazla tutunamadı. Ceyhan’dan gelen aileye acı haberi Kaymakam Ali İhsan Su verdi.
Dün akşam saatlerinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şehit Haydar Karakolu’nda meydana gelen olayda nöbet sırasında silahıyla kendini vuran Mehmet Kaya, bir kilometre ilerideki İskenderun Devlet Hastanesi’ne polis otosuyla yetiştirildi. İlk müdahalenin ardından ameliyata alınan Polis memuru Mehmet Kaya’nın yaşam savaşı verdiği sıralarda Hastane mesai arkadaşlarının akınına uğradı.
Ayrıca İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ile yardımcıları da hastaneye geldi. Ameliyatta yaşam savaşını kaybeden genç polis memuru sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.
Hastane girişinde gergin ve tedirgin bekleyiş sürerken, resmi nikahı kıyılmış, ancak bir ay sonraya düğün günü alan eşi İnci Kaya ile Adana’nın Ceyhan ilçesinden gelen anne babaya da acı haberi Kaymakam Ali İhsan Su verdi.
Acı haber üzerine ailenin çığlıkları hastaneyi inletirken, polis meslektaşlarını da gözyaşına boğdu. Adana adli tıp kurumuna gönderilen cenaze daha sonra acılı aileye teslim edilecek.

Önceki İçerikÇOK TEHLİKELİ HAREKETLER!
Sonraki İçerikCuma Bal; “Hasan Bahtiyar tarafından ihanete uğradım”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.