HATAYSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

hatayspor6
Spor Toto 2. Lig Play-off yarı final maçında Bayrampaşa’yı 3-1 yenerek finale yükselme başarısı elde eden Hatayspor, 31 Mayıs Cuma günü saat 20.00’de Konya Atatürk Stadyumu’nda PTT 1.Lige yükselme adına Fethiyespor’la final maçına çıkacak.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş yaptığı açıklamada, Hatay’daki tüm Belediye Başkanlarını, İşadamlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını otobüs tahsisi ve maddi destek sağlayarak Hatayspor’a bu önemli maçta destek olunması çağrısında bulundu. Belediye Başkanı Savaş, kapıya kadar gelen bu fırsatın kaçırılmaması adına herkesin Hatayspor etrafında tek yürek olmasını isterken, Hatayspor’un başarısının ve PTT 1.Lig’e yükselmesinin, sportif alanda elde edilen başarının yanında, Büyükşehir statüsüne kavuşan Hatay’ın tanıtımı, ekonomisi, gelişmesi ve kalkınması açısından da büyük önem taşıdığını ve önümüzdeki süreç için hedeflenen Spor Toto 1.Süper Ligi için bir geçiş aracı olduğunu belirtti.
Savaş, Hatay’dan kalkacak onlarca otobüs ve binlerce taraftarımızla Cuma günü Konya’da tribünleri doldurarak Hataysporumuza destek olunması konusunda tüm Belediye Başkanlarına, İşadamlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve taraftarlara çağrıda bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.