Vinç elektrik tellerine çarptı; 2 yaralı

mkü yangın (3) copy
Dün akşam saatlerinde Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi içerisinde bulunan inşaat alanında yapılan çalışmalar sırasında bir vinç alev topuna döndü.
Edinilen bilgilere göre; Mühendislik Fakültesinin içerisinde bulunan inşaat alanına vinç yardımıyla malzeme taşınıyordu. Vincin çalışma yaptığı sırada elektrik tellerine yakın bölgede olması bir anda aracı alev topuna çevirdi. Vinç üzerinde bulunan kişi yaralanarak yere atlarken, aracın söndürülmesi için ise itfaiye ekiplerine haber verildi. Mühendislik fakültesine gelen ekipler yanan aracı söndürmek için müdahaleye başladıkları sırada elektrik telinin itfaiyecinin üzerine düşmesi sonucunda bir itfaiye eri elektrik akımına kapıldı.
Ambulansla itfaiye eri hastaneye kaldırılırken, çevrede tam anlamıyla panik hava yaşanıyordu. Polis, özel güvenlik çevre güvenliğini almaya çalışırken, itfaiye ise aracın yangını daha fazla büyümemesi için yoğun çaba harcadı.
Elektrik telinin yere düşmesi sırasında, telin itfaiye aracına gelmesi nedeniyle de araçta bulunan köpük pompasının patlaması sonucu tüm köpükler çevreye yayıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralı itfaiye erinin durumun iyi olduğu öğrenildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.