İSDEMİR, TÜRKİYE GENELİNDE EN ÇOK SGK PRİMİ ÖDEYEN İLK 10 FİRMA ARASINDA

isdemir sgk
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından bu yıl 6. düzenlenen ‘En Çok SGK Primi Ödeyen İşverenler’ Ödül töreni SGK Başkanlık binasında gerçekleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halit Etyemez ve SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan’ın ev sahipliğini yaptığı geceye bir çok bürokrat ve sanayici katıldı.
Gecede en çok SGK Primi Ödeyen Türkiye’nin ilk 10 firmasına teşekkür plaketleri takdim edilirken, bölgemizin en büyük sanayi kuruluşu olan İSDEMİR de bu ilk 10 firma arasında bulunmanın gururunu yaşadı.
Düzenlenen gecede konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halit Etyemez ‘Ülkemiz pek çok platformda kredi notunu yükseltmektedir. Merkez Bankası da faiz oranını % 4,5’a kadar indirmiştir. Toplanan vergi ve prim gelirlerinde 7 den 70’e tüm vatandaşlarımızın hakkı vardır. Bütçemiz doğrultusunda tüm vatandaşlarımızın haklarını almaları için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sosyal Güvenlik Kurumu Prim gelirimiz 10 yıl gibi kısa bir zaman diliminde 15 milyar liradan 100 milyar liraya çıkmıştır’ dedi.
Törende konuşan SGK Başkanı Yadigar Gökalp İLHAN ise, Sosyal Güvenlik Sisteminin istikrarlı bir yapıya kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek bunun gerçekleşmesi için de özellikle kayıt dışı istihdamla mücadelede işverenlerin desteğini istedi.
Türkiye’nin en çok SGK Primi Ödeyen ilk 10 firması arasında yer almak hepimize gurur yaşatmıştır diyerek duygularını ifade eden İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan ‘Bölgemizde en büyük istihdamı yaratan İSDEMİR, büyük ve kurumsal bir şirket olma sorumluluğuyla üzerine düşen tüm ödevleri eksiksiz ve zamanında yerine getirmektedir. Kurumsal yapısı ve yatırımlarıyla daha da güçlenerek büyüyen İSDEMİR, 2012 yılında 117 Milyon 596 Bin 683 Lira prim ödeyerek bu gücünü bir kez daha göstermiştir” dedi.

Önceki İçerikBu fotoğraf CHP’nin başını fena ağrıtacak!
Sonraki İçerikHatay’da Kurumlar Vergisi şampiyonu Egemen İnşaat
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.