Bu fotoğraf CHP’nin başını fena ağrıtacak!

chp manset1
CHP’nin rehberi El Muhaberatçı Ebu Firas, görüşmelerde de bizzat bulunmuş.
CHP ’lilerin “bizi sadece taksiyle Şam’a götürdü” dedikleri Mahmut K.’nın “Görüşmeyi Şam’daki ortağım Anas Asalıeh ayarladı” dediği Muhaberat görevlisi Ebu Firas’ın CHP heyetiyle Beşar Esed arasındaki görüşmeye de bizzat katıldığı ortaya çıktı. CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz’ın baş başa görüşmesini ayarlayan Ebu Firas’ın, CHP Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlut Dudu, Şafak Pavey ve Aytuğ Atıcı’nın Esed’le yaptıkları görüşmede de hazır bulunduğu fotoğraflarla belgelendi.

FOTOĞRAFTAKİ ŞOKE EDEN GERÇEK!
CHP milletvekilleri, kendi halkına yönelik katliamlarla tüm dünyanın tepkisini çeken Beşar Esed’le hatıra fotoğrafı çektirip basına servis etmişti. Bu fotoğraf tepki toplarken, CHP heyeti ile Esed’in görüşmesi anında çekilen ikinci bir fotoğraf daha yayınlanmıştı. O karede CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, İstanbul milletvekili Şafak Pavey ve Mersin milletvekili Aytuğ Atıcı’nın Esed’le görüştükleri sırada Aytuğ Atıcı’nın hemen sağ tarafında oturan bir kişi daha vardı. Bugüne kadar kimliği saklı kalan o kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Star’da yer alan habere göre CHP’li Atıcı’nın hemen yanıbaşında oturan kişinin, CHP’yi Şam’a götüren taksi şirketi sahibi Mahmut K.’nın “Şam’daki temsilcim, Suriye yönetimiyle arası iyi” dediği El Muhaberat ajanı Anas Asalıeh olduğu belirlendi. Böylece Ebu Firas kod adlı Asalieh’in, organizasyonunu yaptığı toplantılara bizzat katıldığı da ortaya çıkmış oldu.

CHP GENEL BAŞKANI VE EKİBİ DERHAL İSTİFA ETMELİ!”
Başbakan Tayyip Erdoğan, dün AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Başbakan Erdoğan, Reyhanlı saldırısını organize eden kişinin, CHP heyetine Suriye ziyaretinde rehberlik eden ve Esad ile görüşmede yer alan kişi olduğunu söyledi. “CHP Genel Başkanı ve bazı arkadaşları boğazlarına kadar çamura batmış durumdalar” diyen Erdoğan, “CHP Genel Başkanı arkadaşlarıyla birlikte derhal istifa etmelidir” şeklinde konuştu.
Başbakan Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir siyesi parti ucu dışarıda böyle karanlık bir ilişkinin içinde yer almamıştır. Son dönemde CHP’den iki heyet Suriye’ye gitti. Eli kanlı Esed ile görüştü. Utanmadan, sıkılmadan fotoğraf çektirip yayınladılar. Mayıs ayında hem Reyhanlı saldırısı hem de planlanan saldırılar için emniyet operasyonlar düzenledi. Bu eylemler Suriye içinde işadamı kılığındaki biri tarafındann planlandı. Bu zatın babası da Hafız Esed’in yakınıydı. Malesef Hatay’da ihanet içindeki TC vatandaşı da kullanıldı.. CHP’ye yakın gazetenin Hatay temsilcisi ve CHP milletvekilinin yakın akrabası bu karanlık tezgahın içinde yer aldı. CHP heyetinin Suriye’ye iki ziyaretinde de bu bahsettiğim şahıs, yani Reyhanlı saldırılarını ve saldırı girişimlerini planlayan kişi eşlik ediyor ve hatta görüşmelere katılıyor, fotoğraflarda da yer alıyor. İfadeler, fotoğraflar, delilleri şu anda yargının elindedir. CHP Genel Başkanı ve bazı arkadaşları boğazlarına kadar çamura batmış durumdalar. CHP Genel Başkanı, şunu bilmelisin benim istihabarat teşkilatıımın elinde deve fotoğrafları değil, otomobillerin fotoğrafları var, plakalarına kadar. CHP bu meseleyle ilgili derhal tatmin edici bir açıklama yapmalıdır. Ama lafla değil belge ile. Hatta ve hatta CHP Genel Başkanı arkadaşlarıyla birlikte derhal istifa etmelidir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.