İskenderun ‘TİCARET’in merkezi olacak!

karasayar ticaret odası (4)
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yeni göreve gelen İskenderun Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ dileğinde bulundu.
Milletvekili Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İTSO’ya çıkarma yaptı.
Milletvekili Karasayar ve beraberindeki heyet İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Uğutmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandı.
Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yeni yönetime başarılar dileyerek, birlikte İskenderun için güzel projelerin altına imza atacaklarını kaydetti.
AK Parti hükümeti döneminde İskenderun’un hak ettiği tüm hizmetleri aldığını kaydeden Milletvekili Karasayar, “Göreve geldiğimiz günden beri kentimizin daha ileriye gitmesi için mücadele veriyoruz. Elimiz Ankara nezdinde güçlü. Bir hizmet için kime gidersek elimiz boş dönmüyoruz. Sağ olsunlar gerek Başbakanımız, gerekse bakanlarımız bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. İşte bu güçle İskenderun için elimizden gelen çaba ve gayreti sergiliyoruz” dedi.
Amanos Tüneli’nin projelendirme çalışmalarının son aşamaya geldiğini dile getiren Milletvekili Karasayar, “İnşallah Amanos Tüneli hayata geçtiğinde İskenderun çok iyi yerlere gelecek. Şu anda yüzlerce binlerce yatırımcı İskenderun’da yatırım yapmak için bizde yer istiyorlar. İşte bu noktada tünel bittiği anda yer sıkıntımız kalmayacak. Sizlerle birlikte İskenderun’u ticaretin merkezi yapacağız” diye konuştu.
Ziyaretten son derece memnun olduklarını kaydeden İTSO Başkan Levent Yılmaz ise, genç bir ekiple göreve geldiklerini ifade ederek, plan ve projelerini Milletvekili Karasayar’a aktardı. Başkan Yılmaz, “İTSO olarak İskenderun için atılacak her adımda sizlerin yanınızdayız. Sizlerde bizleri sürekli yanınızda güç olarak görebilirsiniz. El birliğiyle kentimize çok daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.
Başkan Yılmaz açıklamalarında ayrıca KOBİ’ler için yapacakları fuar çalışmasını Milletvekili Karasayar’a aktararak, işbirliği talebinde bulundu.

Önceki İçerikDev oto zirvesine ‘Reyhanlı’ engeli
Sonraki İçerikDUYUN SESİMİZİ!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.