“Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır”

atakas itso
İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş ve yönetimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Atakaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Atakaş ziyarette yaptığı konuşmasında, “Özellikle yaşadığımız şehirde yaşanan olayların ardından birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Kötü niyetli insanlar asla başarılı olamayacak ve amaçlarına ulaşamayacaklardır. Hatay genelinde esnafımızın durumu da pek iyi değil, bu sıkıntıların el birliği ile zamanla aşılacağını umut ediyorum. Bu vesile ile yeni göreve seçilen İTSO yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Sizleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu etti. Temennimiz hep birlikte İskenderunumuz’un menfaatlerine yönelik çalışmalar yapmaktır. İskenderunumuza değer katacak tüm faaliyetlerin içerisinde oluruz. Odamızın belli bütçesi var. Bu bütçenin doğru yerlerde adil şekilde kullanılmasına özen gösteriyoruz. Yeni seçimden çıktık ve önümüze bakıyoruz. İskenderun ekonomisine katkı sağlamanın gayretleri içerisindeyiz. Sizleri de her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır” ifadesini kullandı.
İSSİAD Başkanı Recep Atakaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan vekilleri Çağrı Belibağlı, Mahir Taner, Muhasip üye Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyeleri Adnan Mursaloğlu, Gassan Kuran, Sanem Akpınar, Muhsin Yeter, Okan Belli, Bülent Seküçoğlu ve Necat Özkaya’da hazır bulundular.

Önceki İçerikYarıkkaya tekrar yeşeriyor!
Sonraki İçerik“Milletin menfaatini düşünen bir politikada bütünleşmeliyiz”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.