Dr. Hakan Kahraman, “Hatay için hizmete hazırım”

hakan kahraman (1)
29 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi, CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Gelişim Hastanesi Göz Doktoru Hakan Kahraman, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu.
Yerel ve genel gündemle ilgili görüşlerini aktaran, Doktor Kahraman, 21 yıldır göz doktoru olarak İskenderunlular’a hizmet veriyor. Gelişim Hastanesi’ndeki görevine 15 Haziran’da son vereceğini hatırlatan Dr. Hakan Kahraman, “CHP’den gönül rahatlığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım” diyerek kollarını sıvadı.
Kahraman açıklamasında, “Hatay beni tanıyor, ben de Hatay’ı tanıyorum. Hatay’da ayak basmadığım yer kalmadı. Ekip arkadaşlarımla birlikte Hatay’ın tüm ilçe, belde ve köylerini ziyaret edip, dertlerini öğreneceğim. Herkesle istişare edip tanışmak ve kaynaşmak istiyorum” dedi.
Kahraman konuşmasının devamında, “Bu güne kadar halkıma doktorluğumla hizmet verdim. Şayet halkım beni kazandırıp başkanlık görevine layık görürlerse içimdeki plan ve projelerimi gerçekleştirmek için, Hatay halkı için bu göreve talibim. Hatay halkı beni tanıyor ve seviyor. Halkın nabzını tuttum ve Hatay için hizmete hazırım” ifadesini kullandı.
Dr. Kahraman ayrıca, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ne kadar önemliyse İlçe Belediye Başkanlığı da bir o kadar önemlidir. Ancak ben Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını seçtim. Kendime, halkıma ve Cumhuriyet Halk Partisine inanıyor ve güveniyorum. Ben bütün Hataylıları, bütün siyesi partilileri, din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmadan hepsini insan oldukları için kucaklıyor, hepsine hizmet edeceğime söz veriyorum” diye konuştu.
Dr. Hakan Kahraman konuşmasında Hatay için düşündüğü projelere de açıklık getirdi. Kahraman, “Hatay için 80 adet proje hazırladım. Bu plan ve projelerim Hatay’ın her konuda kalkınması içindir. Burada Hatay halkı kazanacaktır. Hatay halkı ihya olacaktır. Örneğin, Hatay tüm ilçelerinde büyük alan ve meydanlar yapılacak. Trafik sorununu aşmaya çalışacağız. Çok sayıda otoparklar yapılacak. Her ilçede büyükler ve küçükler için parklar. Samandağı için bir çevre yolu. Sarımazı’ya kadar gelen TEM yolunu Samandağ’ına kadar taşımak. İlçelerde plan ve projelere yer vermek. Hatay’da turizm konusunda yeni gelişmeler ve dünya şehri yapmak. Köylerimize tenis sahaları yapıp, sosyal etkinlikleri götürmek. Tarım konusunda Hatay’da bir devir atlatmak. İskenderun’un göbeğinde mezar gibi duran karayolları arsasına bir sosyal proje kazandırmak vs. birçok çalışmalarımız olacak” diye konuştu.
Kahraman, “Bizler hamasi nutuk çekmiyoruz. Her konuda Hatay’ı kalkındırmak için buradayız. AK Parti’nin hiçbir konuda samimi olduğuna inanmıyoruz. Onlar gidici, bizler kalıcı olacağız. Siyaseti iyi bilmek sandıklara hâkim olmak demektir. 2014 yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim ve görev almak istiyorum” açıklamasında bulundu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.