Namık Kemal Spor Kulübü sahipsizlikten kapandı

masa tenisi
İskenderun’da uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren Namık Kemal Spor Kulübü, ilgisizlikten ve çaresizlikten dolayı kulübü kapatma kararı aldı. Buna rağmen başarıları elden bırakmayan oyuncalar yine Kıbrıs’ta önemli başarılar elde ettiler.
Kulüp Eski Başkanı Şakir Anıl, kulübün 17 yıldan beri faaliyette olduğunu üzüntüyle aktararak, “17 yıl sonra biz Namık Kemal Spor Kulübünü başka arkadaşlara devir etmek istedik. Alıcı olmadığı için kulübü kapatmak zorunda kaldık. Ancak bizim çocuklarımız faaliyetlerine devam ediyorlar. En son 12 Mayıs’ta Kıbrıs’ta kızlarımızı özel bir turnuvaya gönderdik. Genç kızlarımız Kıbrıs’ta yapılan turnuvada şampiyon oldular. Kendilerini kutluyorum. Kızlarımızın turnuvaya katılmasında kızlarımıza destek olan Belen Belediyesine de çok çok teşekkür ediyorum. Masa tenisine İskenderun’da ilgi oldukça güzel. Tenis ile ilgili İskenderun Kapalı Spor Salonumuzda masa tenisi salonumuz var. Halka açık bir salon bu. Antrenörümüz Mehmet Kasapoğlu’nun öncülüğünde faaliyetlerimiz devam ediyor.
Turnuva özel bir turnuva. Kıbrıs’ta Yakın Doğu Amerikan Üniversitesi tarafından düzenlenen bir turnuva. Türkiye’den 78 takımın katıldığı bir turnuva. Her yıl yapılan bir turnuva. Bizi de davet ettiler. Biz de çocuklarımızı Makzume Anadolu Lisesi adı altında gönderdik Kıbrıs’a. Sağ olsun Belen Belediyesi de bize sponsor oldu. Çocuklarımız 78 takım içerisinde Kıbrıs’ta şampiyon oldular ve kupayı ülkemize ve kentimize armağan ettiler” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.