HATKO futbol turnuvasıyla İskenderunlular’ı kaynaştıracak

hatko (3)
Bölgemizin başarılı firmalarından HATKO, düzenlediği futbol turnuvasıyla bölgemizde farklı bir etkinliğe imza atıyor. Bu yıl ilkini gerçekleştirecek olan HATKO böylelikle İskenderun’da spora ve sporcunun yanında olduğu gibi, kültürel faaliyetlerin gelişmesi için önemli bir rol üstleniyor. 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan turnuva sonunda birinciliği göğüsleyen takım ise eşleriyle birlikte bir haftalık tatil yapacak.
Düzenlenecek olan futbol turnuvasının çekiliş kuraları Anemon Otel’de gerçekleştirildi.
Kura çekilişine Hatko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejan Hatko, çalışanlar, turnuvaya katılan takımların temsilcileri ile birlikte basın mensupları katıldı.
Kura çekilişi öncesi düzenlenecek olan futbol turnuvası ve firmaları hakkında bilgiler veren Hatko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejan Hatko, bu etkinliğin firma ve şehrimiz için bir ilk olacağını vurguladı. Hatko, “2006 yılında ilk sentetik çim üretmeye başladığımızda bugünleri hedefleyerek yola koyulduk. Üretimimizde 15 kişilik çalışkan bir grup olarak başladık ve her geçen gün büyümemizi arttırarak 250 kişilik bir aile olduk. FİFA tarafından onaylı dünyanın en iyi 30 üreticisi arasına adımızı yazdırıp ülkemizi ve bölgemizi heves ile temsil ettik. Ülkemizde bulunan en yüksek kapasiteli, ömrünü tamamlamış Lastik Geri Dönüşüm Tesisini kurduk. Bunları yaparken her zaman dayanışma ve birlik beraberlik içinde olduk. Biz bu turnuvada şehrimize yaşadığımız hevesi, heyecanı ve dayanışmayı aşılamak istiyoruz” diye konuştu.
3 gün sürecek futbol turnuvası hakkında da katılımcıları bilgilendiren Hatko, “Bu etkinlik yalnızca futbol müsabakalarını içermeyecek. Müsabaka aralarında çeşitli dans ve bale gösterileri ile ödüllü yarışmalar da hazırlandı. Böylece hem beylere, hem de bayanlara ve çocuklara hitap eden bir ortam yaratmak istedik. Bu turnuvayı düzenlerken, iki tur motivasyonumuz vardı. İlki uzun yıllar yetersiz şartlarda oynanan hali saha futbolunu daha üstün ve sağlıklı fiziksel koşullarda oynama fırsatını tüm spor severlere sağlamak ve ikincisi de şehrimizin güzel insanlarının kaynaşmasına keyifli vakit geçirmesine vesile olmaktı. Umuyoruz ki bu turnuva ile bir nebze de olsa katkımız olur. Maçları centilmence bir tavır içinde geçmesine elbette kuşkumuz yok. Biliyoruz ki kazanmak değil, adil bir mücadele vermek, güzel bir oyun sergilemek önemlidir. Tüm takımlarımıza iyi şanslar diliyorum, şimdiden rakipleriniz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Konuşmanın ardından kura çekilişi yapıldı. Turnuva sonunda birinciliği kazanan takım eşleriyle birlikte bir hafta tatil yapma hakkı kazanacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.