İTSO’ya ziyaretler devam ediyor

itso ziyaret2
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun’un ekonomisine yön veren, bölge ekonomisi için önem arz eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen demokratik bir seçim sonrası göreve gelen Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Ziraat Bankası İskenderun Şube yöneticisi Fatime Çömlekçi de, Başkan Yılmaz ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisi görüşüldü.

ABİGEM ÜYELERİ PROJELERİ İLE GELDİ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yeni yönetimine ziyaretler aralıksız devam ediyor. İTSO yönetimini ziyaret eden Türkiye Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü Bülent Yüce ile birlikte Ender Öztürk, Bilge Çolakoğlu ve İdil Teoman da ziyarete hazır bulundular. Avrupa Birliği Proje geliştirme programlarının yanı sıra proje hazırladıklarını belirten Yüce, “Bu konularda şirketlere, sivil toplum kuruluşları, Kobilere proje hazırlama iş geliştirme konularında destek veriyoruz. Bu konularda çeşitli eğitim toplantılarımız ve seminerlerimiz oluyor Bizlere görev vermenizi bekliyoruz ve sizlerin talepleri doğrultusunda bizlerde sizlerle çalışmak ve bölge için projeler üretmek istiyoruz” dedi. Bu arada, İskenderun Sosyal Güvenlik müdürü Mustafa Turan da gün içerisinde İTSO yönetimini ziyaret ederek yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
İskenderun’un sanayi kenti olduğunu ve sigortalı çalışan sayısının yüksek olduğuna vurgu yapan Turan, İskenderun’un ekonomik ve sosyal yönden gelişen bir şehir olduğuna vurgu yaptı. İTSO Yönetimine Suriye olayları nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan işverenlerin sigorta prim borçları konusunda da bilgiler veren Turan, bu konudaki gelişmeleri takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

ZİYARETLERİ ÖNEMSİYORUZ
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bu tür ziyaretlerin İskenderun ekonomisi ve üyeler için olumlu olduğuna dikkat çekerek, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bizleri ziyaret eden kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin talep ve isteklerini not alıyoruz. Oda olarak seçimden yeni çıkmış bulunuyoruz. Bu bakımdan bazı konularda hemen karar veremeyebiliriz. Bu bağlamda üyelerimiz ile birlikte yapacağımız ortak istişare toplantıları ile İskenderun menfaatine pozitif kararlar alınacağı inancındayım” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte İTSO Başkanvekili Çağrı Belibağlı, İTSO Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Özcan Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Necat Özkaya ve Gassan Kuran da hazır bulundular.

Önceki İçerikMuhteşem sergi!
Sonraki İçerikİKEM’de mezuniyet coşkusu!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.