KİSİAD Yönetiminden İMEAK DTO Yönetimine Ziyaret

dto kisiad 1
Körfez İskenderun Sanayici İşadamları Derneği Başkan yardımcısı Muzaffer Beyazıt ve yetkilileri, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kongrenin ardından İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanlığına tekrar seçilen Başkanı Bülent Kavsak’a ve yönetimini ziyaret eden KİSİAD üyeleri, İskenderun ekonomisi, istihdam ve denizcilik alanındaki konularında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret programına İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve yönetimi, Körfez İskenderun Sanayici İş Adamları Derneği başkan yardımcısı Muzaffer Beyazıt ve yönetim kurulu yetkilileri katıldı.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak “Bizde bir yeni seçim dönemi geçirdik. Ziyaretinizden dolayı size yönetimim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bölgemizin böyle güzide toplulukları birbirleriyle koordineli olarak çalışırlarsa şehrimize, ülkemize katkımız olur diye düşünüyorum. Sizde bu yolda başkanınız Tamer beyin de bu yolda iyi niyetlerini biliyoruz. Bizde sizin o yaptığın başarılı ve ticari anlamda çalışmalarınızı seyrediyor ve takip ediyoruz. Bizde sizinle bu konuda çalışmak isteriz. Gittiğiniz yerde denizcilik ile ilgili bir durum olursa bizlerle paylaşırsanız bizlerde memnun oluruz. Bizlerde bu yeni dönemde İskenderunlulara denizcilikle ilgili projelerimiz var. Onları gündeme getiriyoruz. En azından marina projemizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. İskenderun körfezinde de yapılacak denizcilik anlamında güzel işler var. Bizler denize bakıyoruz ama görmüyoruz. Ama bundan sonra İskenderun’daki vatandaşlarımızı bu konuda uyaracağım. Bizim buradaki en önemli ve faydalı olacak bir projemiz İskenderun Denizcilik Sanayi Bölgesi bu çok büyük bir proje. 5 bin kişi istihdam edecek bir proje. Bu gibi projeleri hayata geçirirsek ülkemize, şehrimize faydalı olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından geçen sene Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD)’ın organizasyonu ile Türkçe Olimpiyatları bu senede 8 Haziran’da İskenderun’da olacağını belirterek programa İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve yönetimi davet ettiler.

Önceki İçerik“Müslüman, barışı ve kardeşliği gerçekleştirmek için çaba gösterir”
Sonraki İçerikDehaların sergisi büyüledi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.