İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Mazbatasını aldı

itso mazbata
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Adliyesine giderek ilçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent HakkıYılmaz ile birlikte İTSO yönetim kurulu üyeleri Özcan Aslan, Mahir Taner, Adnan Mursaloğlu, Gassan Kuran, Muhsin Yeter, Okan Belli, Bülent Seküçoğlu ve Necat Özkaya’da yer aldı.
İTSO Yönetimi ilk olarak 1 Nolu İlçe Seçim Kurulu Başkanı 1. Asliye Ceza Mah. Hakimi Dr.Mesut Bilen’i ziyaret ettiler. Burada İskenderun İlçe Seçim Kurulu Büro Müdürü Hikmet Ersoy’un da hazır bulunduğu ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, mazbatasını imzalayarak 1 Nolu İlçe Seçim Kurulu Başkanı 1. Asliye Ceza Mah. Hakimi Dr.Mesut Bilen’den imza karşılığı teslim aldı.
İTSO üyelerini kapıda karşılayan 1 Nolu İlçe Seçim Kurulu Başkanı 1. Asliye Ceza Mah. Hakimi Dr.Mesut Bilen, İTSO yönetiminin başarılı bir seçim süreci geçirdiğini belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.
Mazbatasını alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İskenderun’a el birliği ile sahip çıkmak için çaba sarf edeceğiz. Tüm üyelerimize yakınım. Ben başkan olduğum gibi bütün arkadaşlarımızın İskenderun için elin taşın altına koyacağına yürekten inanıyorum” dedi.
İTSO yönetimi Mazbatasını aldıktan sonra 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel’i de makamında ziyaret ettiler. İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar da İTSO yönetimine başarılar diledi.

Önceki İçerikAydın’da göğsümüz kabardı
Sonraki İçerikEşini Öldürmeye Teşebbüs Suçundan Aranan Zanlı Yakalandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.