Dörtyol TSO’dan ziyaret turu

dortyol tso9
Geçtiğimiz hafta demokratik bir ortamda seçimlerini yaparak yönetimini oluşturan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Cemal Talay başkanlığında ilçedeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek destek ve katkılarından ötürü teşekkür ederek, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştırdı.
Cemal Talay başkanlığında Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Dörtyol Kaymakamlığı, Dörtyol Belediyesi, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dörtyol Vergi Dairesi Müdürlüğü, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi başta olmak üzere çarşı içerisinde de bir çok esnafa uğrayarak teşekkür etti..
Yapılan ziyaretlere Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay ve yönetim kurulu üyelerinden Erol Erhan, Ercan Yıldırım, Ahmet Şahin Hasoğlu, Ayhan Özüren, Fatih Rüştü Yalçın, Hacı Dede Tokgöz, Harun Yavuz, Mehmet Çankır, Hüseyin Özen ve Mehmet Çankır iştirak etti. Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i ziyaret eden yönetim kurulu üyelerini Cemal Talay tek tek tanıştırdı. Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit yeni yönetimin ilçemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak yeni yönetime görevlerinde başarı diledi. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’i de makamında ziyaret eden Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi burada büyükşehir yasası, Payas’ın ilçe olarak bölünmesinin getireceği olumsuzluklar ve Reyhanlı’da yaşanan terör saldırıları üzerine uzun soluklu bir sohbet gerçekleştirdi. Oda Başkanı Cemal Talay bina yapımı için kullandıkları kredinin son taksitini önümüzdeki ay yatırarak kapatacaklarını ve önümüzdeki süreçte İlçeye bir Yaşlılar Evi yapmayı amaçladıklarını ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.