Nuri Üysen’den İTSO’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

nuri üysen itso4
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından İTSO yönetimine ilk ziyareti İş adamı Nuri Üysen gerçekleştirdi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen ve İTSO yönetim kurulu üyesi Özcan Aslan tarafından Başkanlık makamında geçekleştirilen ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti.
İTSO yönetimine yeni görevinde başarılan dileyen İş adamı Nuri Üysen, “İskenderun ekonomisinin can damarı olan Ticaret Odasında demokratik bir ortamda yapılan seçimler sonuçlandı ve yeni yönetim oluştu. Bizlerde yeni yönetim başarılar diliyoruz ve İskenderun’a hizmet noktasında üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise “İskenderun’da yapılan seçimler sonuçlandı. Bizlere verilen bu onurlu görevi İskenderun’un menfaatleri için kullanacağız. İskenderun’un ekonomik yönden gelişmesi noktasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bu bağlamda bizleri ilk ziyaret eden kişiler olarak sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisi görüşüldü.

Önceki İçerik“Talasemi önlenebilen bir hastalıktır”
Sonraki İçerikSGK İskenderun İlçe Merkez Müdürü Turan İGC’yi ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.