İSDEMİR VE MKÜ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ İÇİN BİRARAYA GELDİ

isdemir mkü8
İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay Koraltan, İSDEMİR İnsan Kaynakları Baş Müdürü Hasan Durgun ve İSDEMİR Eğitim Müdürü İsmail Barın, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette M.K.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Koç ve MÜSİGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kanca da hazır bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay Koraltan, “Ziyaretimizin amacı, yıllardır süre gelen eğitim faaliyetlerimizde Mustafa Kemal Üniversitesini de yanımıza alarak, gerek bölgemize gerekse çalışanlarımıza eğitim faaliyetleri konusunda bir güç birliği oluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu konuda sizlerle bir araya gelerek ortak akıl metodu ile neler yapabileceğimiz hususunda fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Özellikle, bakım, beceri geliştirme, kişisel gelişim, bilgi işlem, bilgisayar, yazılım kullanma, dış ticaret, iş sağlığı ve güvenliği, işletme, muhasebe, finans yönetimi, yönetim sistemleri gibi ana başlıklar altında toplayacağımız eğitim faaliyetlerimizde sizlerle işbirliği yapmak istemekteyiz” şeklinde konuştu.
Ziyarette konuşan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise “Mustafa Kemal Üniversitesinin yeni vizyonu çerçevesinde, sanayicimizin yanında yer almak ve yine sanayicimizin sahip olduğu bilgi ve birikimi kullanarak bölgemize hizmet etmek en önemli değerlerimiz arasında yer almaktadır. Yönetimimiz tarafından benimsenen “Bilim bilim için değil bilim kalkınma içindir” felsefesi doğrultusunda ilerlemekteyiz. Üniversitemizle işbirliği yapmak isteyenlere gerekli desteği vermekten memnuniyet duyarız. Bu bağlamda üniversitemiz; AR-GE faaliyetlerinin arttırılması ve teknolojinin geliştirilmesi amacıyla sanayinin her alanına hizmet veren, özel/kamu sektörleri ile ortak işbirliklerinin teşvik edildiği, teknolojinin ve bilimin etkin bir araç olarak kullanıldığı, ekonomik katma değer haline dönüştürülebileceği birçok girişime destek vermektedir. İSDEMİR ile Üniversitemizin gerçekleştirmeyi planladığı eğitim faaliyetleri bizleri gururlandırır” dedi.
İSDEMİR ile üniversite-sanayi işbirliği konularında fikir alış verişinin yapıldığı görüşme hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.