“Trafik kurallarına uymak vatandaşlık görevidir”

chp trafik
CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, Trafik Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası, ülkemizde trafik bilincinin sağlanması ve trafik kültürünün oluşturulmasını amaçlamaktadır” diyerek, şu görüşleri paylaştı:
“Özellikle küçük yaşta olan ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza trafik eğitimi verilmek suretiyle kurallara uyma alışkanlığını kazandırmak, gelecekte trafik kurallarını özümsemiş, bilinçli bireylerden oluşan çağdaş bir trafik ortamı oluşturmak gayesiyle yapılan çalışmalarla ilgili olarak bu manada katkı sağlayan tüm trafik görevlilerimizin, kurum ve kuruluşlarımızın emeklerini boşa çıkarmamak için trafik kurallarına uymanın vatandaşlık görevi olduğunu ve birbirimize olan sevgi ve saygının en önemli göstergesi olduğunu unutmamalıyız.
Bu konularda sorumlu bireyler olarak hepimize önemli görevler düşmektedir. Çocuklarımızdan başlayarak hepimizin çevremize örnek olmamız gerekmektedir. Bütün sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın trafik kurallarına harfiyen uyması gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, tüm sürücülerimize ve vatandaşlarımıza kazasız, belasız bir yaşam temenni ediyorum. Bu vesileyle başta trafik görevlilerimiz olmak üzere, tüm sürücülerin ve vatandaşlarımızın Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftasını kutluyorum.”

Önceki İçerikÖğrenciler Başkan Civelek’e aday olup olmayacağını sordu
Sonraki İçerik“Vakıflar bütün insanlığın kültürel mirasıdır”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.