Kentimiz için birlik olmalıyız

tümsiad (3)
TÜMSİAD Hatay Şubesi’nin MÜSİAD ziyaretinde bölgemizin kalkınması, ilerlemesi ve büyümesi için ortak görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca kent adına birlik ve beraberlik mesajları verildi. TÜMSİAD Başkanı Av. Hasan Ertürk ve MÜSİAD Başkanı Fatih Tosyalı, “Kentimiz için her zaman işbirliği içinde olmalıyız. Çünkü yaşadığımız şehir bizim. Ne yaparsak biz kendimize yaparız” şeklinde ortak mesaj verdiler.
TÜMSİAD Hatay Şube yönetimi, seri ziyaretlerine devam ediyor. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Başkan Ertürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Kendilerini kabulden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür eden TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk, dernek hakkında bilgiler verdi. Hasan Ertürk TÜMSİAD`ın 2005 yılında kurulduğunu TÜMSİAD`ın etkin ve aktif bir yapıya sahip olduğunu Hatay Şubenin 54. Şube olarak Hatay Bölgesinde hizmete girdiğini dile getirdi. TÜMSİAD`ın yurtiçi ve yurtdışında eğitim, etkinlik ve projeler ile ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Başkan Ertürk, Hatay Şubenin de bu doğrultuda Hatay`da hizmet veren işletme ve kobilere katkı sağlayacağını belirtti. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ise, ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, TÜMSİAD Hatay şubenin genç bir yapıya sahip olduğunu, bölgede başarılı projelere imza atacağına inandığını vurguladı.
Konuşmaların ardından birlik ve beraberlik adına ortaya çıkan manzara ise görülmeye değerdi. Her iki dernek başkanları ve yönetimi bu ziyaret münasebetiyle kaynaşarak kentimiz ve ülke gündemi ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştılar. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı örnek bir misafirperverlik sergilerken, konuklarına tatlı ikram etti, görüşmeler sıcak, samimi ve nezaket içinde geçti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.