Emniyetin gizli kahramanları yoğun çaba harcıyor

emniyet 155 (1)
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Merkezi’nde görevli polisler, izledikleri MOBESE görüntüleri ile şehrin nabzını tutarken, diğer yandan olay yerine sevk ettikleri ekiplerle mağdur vatandaşlara yardım eli uzatıp huzurun ve güvenliğin gizli kahramanları oluyorlar.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Muhabere Şube Müdürlüğü bünyesindeki polis ekiplerince haber merkezi olarak bilinen 155 Polis İmdat Merkezi’ndeki polisler, suç ve suçlularla mücadelede etkin rol oynuyorlar. Haber merkezimize kapılarını açan polis imdat merkezi sistemli bir çalışma ile başarı elde ediyor. Görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket eden 155 Polis İmdat Merkezi görevlileri, gece gündüz demeden vatandaşların bir telefon kadar uzaklıktaki güveni ve huzuru oluyor.
İhbar değerlendirme merkezi, MOBESE merkezi ve ihbara göre polis ekiplerinin sevk edildiği merkezden oluşan 155 Polis İmdat Merkezi, görüntüsü ile adeta uzay üssünü andırıyor. Onlarla monitör ve telsizin olduğu merkeze görevli personel haricinde kimse giremezken, ihbar yapan herkesin kimlikleri gizli kalıyor. Bunu Emniyet Müdürü dahi olsa kimse ihbarı yapanı öğrenemiyor.
İşte 155 Polis Merkezi vatandaşı düşünerek böyle sistemli ve koordineli bir şekilde çalışarak büyük takdir topluyor.
Suçluları MOBESE’den izleyerek yakalanmaları için yoğun gayret gösteren polis memurları, meydana gelen olayları da an be an takip ederek ekipleri bu sayede kolaylıkla yönlendirebiliyor.
155 merkezinde görevli polis memurları, “Bize başvuran vatandaşlara kanun çerçevesinde elimizden geldiği şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi bizler için çok güzel duygu oluyor, hem de görevimizi daha bir şevkle yapmamıza vesile oluyor. Burada çalışmak son derece güzel bir duygudur. Sonuçta vatandaşlarımızın mağduriyeti gideriliyor. Mağduriyeti giderilen vatandaşın ses tonu düzeldikçe bizlerde mutlu oluyoruz” şeklinde konuştular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.