İskenderun DTO’da Kavsak’la yola devam

dto secim
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun şubesinde seçim heyecanı yaşandı. Şubenin toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde iki liste yarıştı.
172 üyesi bulunan İskenderun Deniz Ticaret Odası’nda oy kullanımı, İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin gözetiminde başladı. Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu için Bülent Kavsak ile İbrahim Cavit, 15’er kişilik asil ve yedek olmak üzere birer liste yaparak seçimlere girdi.
Oy verme işleminin ardından sandıklar açılarak oylar sayıldı. Gerçekleştirilen sayım sonrasında 124 oy kullanıldı, bir oy geçersiz sayıldı. Bülent Kavsak 79 oyla seçimi kazanırken, rakibi İbrahim Cavit ise 44 oyda kaldı.
172 üyenin kayıtlı olduğu DTO’daki seçimlere yoğun ilgi gösterilirken, herkesin uzlaşı ve hoşgörü içerisinde oldukları görüldü. Seçimler sonrası kazanan listede şu firma isimleri yer aldı: 1. Da-Ka Denizcilik Taş. Oto Gıda Tarım Teks. Ürün. Tic. LTD ŞTİ, 2. Butros Deniz ve Nakliyat A.Ş., 3. Neptün Dnz Müh Yangın Söndürme Can Salı Can Filikaları Servis, 4. Doğan Eksperlik LTD ŞTİ, 5. Ugland Denizcilik ve Ticaret LTD ŞTİ, 6. Denmar Denizcilik Nakliyat ve Tic. LTD ŞTİ, 7. MSC Gemi Acenteliği A.Ş İskenderun Şubesi, 8. Turman Gemi Act Dnz Turizm İth İhr Nak İnş Petrol İşlt San ve Tic., 9. Gönem Nakliye Ticaret Komisyon LTD ŞTİ., 10. Ekmar Denizcilik ve Gemi Acenteliği A.Ş İskenderun Şubesi, 11. Kavvas Denizcilik ve Ticaret LTD ŞTİ, 12. Onur Vapur Act. Denizcilik ve Tic. LTD. ŞTİ., 13. İskenderun Gemi Act Nak ve Tic LTD ŞTİ.,14. Bilen Denizcilik Dnz. Taah. İşl Su Ürün Gemi Act İth İhr Tic LTD ŞTİ. ve 15. Kısmet Emel Balıkçılık Turizm İth İhr San LTD ŞTİ.

SEÇİMİ TÜM ÜYELERİMİZ KAZANDI
Seçimlerin ardından bir konuşma yapan 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten ve yeniden kazanan Bülent Kavsak tüm üyelere teşekkür ederek, “Bu seçimi odamızın tüm üyeleri, denizcilerimiz kazanmıştır. Barış ve hoşgörü ortamında geçen seçimlerimizin ardından aynı rüzgârın artarak devam ettirileceğini bilmenizi isterim” dedi. Akşam da DTO üyelerinin katıldığı yemekte ise örnek bir dayanışma görüntüsü sergilendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.