PAYAS BELEDİYEPOR ENDER TIRAŞ’LA DEVAM KARARI ALDI

payas ender6
Gelecek sezon 3.Ligde mücadele edecek olan Payas Belediyepor 1975 Spor Külübü Yönetimi Ender Tıraş ile yola devam kararı aldı.
Kulüp Başkanı Mehmet Ay, takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, ”Öncelikle teknik heyeti başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sezonu başarılı bir ekip çalışmasıyla bitirdik. Bizler teknik direktörümüz Ender Tıraş’tan son derece memnunuz. Bu başarıda onların büyük bir etkisi oldu. Bizler bunların farkındayız. O yüzden hocamızla 3 yıllık bir anlaşma imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun”dedi.
Teknik Direktör Ender Tıraş ise kendilerine inanan insanların güvenini boşa çıkarmadıklarını belirterek, ”Kulübün benimle göreve devam etme kararı bizleri son derece memnun etti. Benim bir yanım turuncu mavi, diğer yanım mavi beyazdır. İlk teknik direktörlüğümü Payas Belediyepor 1975 spor kulübünde yaptım. İlk yılımda namağlup bir şekilde rekorlar kırarak şampiyon olduk. Bundan sonrada aynı başarıyı devam ettireceğiz. Görevimin ne kadar zorlu olduğunun farkındayım” şeklinde konuştu.

Önceki İçerik“Meslektaşlarımızın desteğine ve oylarına talibiz”
Sonraki İçerikArsuz sahipsiz mi?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.