DTO İskenderun Şubesi’nde seçim heyecanı

dto secim
Seçim takvimi belirlenen İMEAK Deniz Ticaret Odası İstanbul Merkez’ine bağlı 7 şubede Meclis ile yeni yönetim seçimlerinin ilki 3 Mayıs tarihinde (yarın) İskenderun ile Fethiye’de yapılacak.
IMEAK Bölgeleri Deniz Ticaret Odası İstanbul Merkez organ seçimleri oda meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçimleri 9 Mayıs 2013 Perşembe Saat: 09.00-17.00, Oda Yönetim Kurulu Başkan, Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, TOBB Delegeleri Seçimi 16 Mayıs 2013 Perşembe günü saat: 09.00-17.00’de olacak.
IMEAK Bölgeleri Deniz Ticaret Odası İstanbul Merkez’e bağlı 7 şubede ise 3 Mayıs günü İskenderun ile Fethiye’de meclis seçimlerini gerçekleştirecek. Oy kullanacak firmalar hem şubeleri seçiminde hem de Merkez (İstanbul) seçimlerinde oy kullanma hakkına sahip olduğu belirtiliyor. Biri İstanbul seçimleri, diğeri ise oy kullanacakları şube seçimleri için iki ayrı yetki belgesi almaları gerekiyor.

İSKENDERUN’DA İKİ LİSTE YARIŞACAK
26 yıl önce kurulan Hatay ve Adana il sınırlarını kapsayan 200 km’lik kıyı şeridi sorumluluk alanında faaliyet gösteren Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nde seçimler yarın yapılacak.
İskenderun Deniz Ticaret Odası kendi binasında sabah saatlerinde başlayacak olan meclis üyeliği seçimlerinde 174 üye oy kullanacak. Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu için Bülent Kavsak’ın listesinin yanı sıra İbrahim Cavit’in de bir liste çıkarttığı seçime iki liste gidileceği edinilen bilgiler arasında.
Bu arada Antalya, Bodrum ve Marmaris şubelerinde 4 Mayıs, Karadeniz Ereğli’de 14 Mayıs, İzmir’de ise 16 Mayıs tarihinde seçimler gerçekleştirilecek.

Önceki İçerikEn kötü günümüz böyle olsun!
Sonraki İçerikSüper Lig tadında!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.