Payas Belediyespor 3. Lig’e çıktı, tarih yazdı!

payas
BEKİR BAŞKAN OYUNU BOZDU..
Malatyaspor yöneticileri ile CHP’li vekilin masa başı oyunu ile ortaya koydukları çabayı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan bozdu.. Hiç hesaba almadıkları ‘birlik ve beraberlik’ ruhu, Payas Belediyespor’u namağlup bir şekilde şampiyonluğa taşıdı.. Elazığ İl Özel İdarespor’la oynanan karşılaşmayı 4-0 farklı geçen Payas Belediyespor 1975, Malatyaspor’a en ağır tokadı attı..
Payas’ın ilçe olmasından sonra, 3. Lige çıkan takımıyla birlikte adını tarihe yazdıran Payas Belediyespor’u ve tüm yöneticilerini kutluyorum.
Kulüp Başkanı Mehmet Ay, Teknik Direktör Ender Traş ve kahramanca mücadele eden tüm futbolcuları yürekten alkışlıyorum.
Her türlü tezgaha ve çirkefliğe karşı dimdik ayakta duran, sukunetiyle ve kararlılığıyla Payas Belediyespor’un azmine güç katan Belediye Başkanı Bekir Altan’a, bu sevinci yeni ilçe olan şirin bir kentin insanlarına armağan ettiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. Payas’a hastane sözü alan Bekir Başkan’ın 3. Lige taşıdığı Payas Belediyespor’la yaşattığı mutluluk hafızalardan hiç silinmeyecek.. Payas Belediyespor tarih yazdı, her türlü övgüyü ve mutluluğu hakettin Payasım! Yolunuz açık olsun!

Yılmaz Akpınar
1974 doğumlu. Güney Medya'da müdür. İskenderun'un önde gelen gazetecilerinden.