“İSKENDERUN BELEDİYE MECLİS SALONU CHP PARTİ BİNASI GİBİ ÇALIŞIYOR”

ercan aflaz
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aflaz, geçtiğimiz hafta İskenderun’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın için tahsis edilen belediye meclis salonunda yapılan toplantıyı değerlendirdi. Aflaz, “Güya seminer adı altında propaganda yapıyorlar” dedi.
Aflaz açıklamasında, “Seçimler yaklaşıyor. Sayın Günaydın, seçim propagandası yapmak için diğer partiler gibi teşkilatlarını ve milletin nabzını tutmaya, dinlemeye gelmiş. Ama toplantıyı yaptıkları yeri anlamakta zorluk çekiyorum, İskenderun’da sanki hiç yer kalmamış gibi, İskenderun Belediyesi Meclis Salon’unda güya seminer adında propaganda yapıyorlar. Bu hareket te ilk değil daha önceleri de aynen bu meclis salonunu parti binası gibi kullandıkları görüldü. Yahu, İskenderun Belediye Binasından “İskenderun Belediyesi “ yazısını ’da indirin, CHP Belediye binası yazın da tam olsun. Toplantı salonuna CHP bayraklarını da assaydınız bence daha iyi olurdu. Nasıl unutmuşlar hayret ettim yani. Nasıl bir zihniyet, sanki İskenderun halkı, belediye başkanlığına belediyenin tapusunu vermiş, istedikleri gibi kullanın demiş.
Şimdi diğer partiler yarın deseler ki, Sayın İskenderun Belediye yetkilileri bizde belediye meclis salonunda seminer adı altın da propaganda yapmak istiyoruz, ne olacak yok deme lüksünüz var mı? Belediye başkanlığı ne kadar seçim ile gelse de İçişlerine bağlı bir kurumdur. Yani kamusal alandır. Bundan sonra, belediye meclis salonunu babaların malları gibi kullanmamaları dilekleriyle” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.