TÜRFAD’tan yıldızlara ödül yağdı!

türfad30
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), kuruluşunun 25’nci yılı düzenlenen geceyle kutlandı. Kadıköy Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Büyük Kulüp’te gerçekleştirilen geceye TÜRFAD Başkanı Yılmaz Tokatlı ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bu özel geceye Hatay Türfad dernek Başkanı Ömer Baysal ve eşi Yasemin Baysal da katıldı. Oldukça eğlenceli geçen geceye ünlüler damgasını vururken, gecenin en renkli ismi ise Fenerbahçe’nin Eski Başkanlarından Ali Şen ve Türk televizyonunun duayen isimlerinin başında gelen Halit Kıvanç oldu. Gecede ayrıca Türk futbolunun emektarlarına da ödül verildi. Gecede A Milli Futbol Takımı formasını en çok giyen oyunculardan Bülent Korkmaz ile Rüştü Reçber’e plaketlerini, Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Ali Şen verdi. En çok milli olmuş 5 oyuncudan Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu, Tuncay Şanlı ve Alpay Özalan geceye katılmazken, en çok gol atan milli futbolcular arasında yer alıp, ancak hayatta olmayan Lefter Küçükandonyadis’e verilen plaketi torunu Özlem Katmer aldı.
En uzun süre görev yapan milli takım teknik direktörleri arasında, geceye katılan Metin Türel ve Tınaz Tırpan’a ödüllerini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül verdi. En çok milli maç yöneten 5 hakem: Cüneyt Çakır, Doğan Babacan, Hilmi Ok, Yusuf Namoğlu, Ahmet Çakar.En uzun süre görev yapan TFF başkanları: Yılmaz Tokatlı, Şenes Erzik, Haluk Ulusoy, Levent Bıçakcı, Mahmut Özgener de gecede unutulmadı. Gecenin büyük bölümünde ise Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal’ın masasına önemli isimler katıldı.Özellikle Eski Federasyon Başkanları, Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Murat Özarı gibi isimler de Türfad Hatay Şubesinin masasına ilgi gösterenlerin başında geldi.
Türfad Genel başkanı Yılmaz Tokatlı, İskenderun’dan istanbul’a kadar geceye gelen Hatay Başkanı Ömer Baysal’ı sahneye alarak teşekkür etti. Baysal, gecenin ilerleyen saatlerine kadar spor otoriteleriyle sohbet etti.

Önceki İçerikSağlıkçılar eylemde..
Sonraki İçerikİSKENDERUNSPOR ŞİMDİ NE OLACAK?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.