BELEDİYE BAŞKANLARI BELEN’DE BULUŞTU, BİRLİK MESAJI VERDİ

baskan belen
Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın’ın öncülüğünde, 2 yıl önce başlatılan ve geleneksel hale dönüşen 9. “Hatay Belediye Başkanları Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Buluşması”, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar’ın ev sahipliğinde Belen ilçesinde yapıldı.
Belen Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısına Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Yayladağı Belediye Başkanı M. Kemal Dağıstanlı, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Ekinci Belediye Başkanı Seyfettin Yeral, Turunçlu Belediye Başkanı Ali Zeki Özer, Küçükdalyan Fuat Altınel, Çekmece Belediye Başkanı Dr. Cafer Özenir, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen, Aktepe Belediye Başkanı Selahattin Çolak, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Duz, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, Kuzeytepe Belediye Başkanı Necati Aydın, Yiğityolu (Karbeyaz) Belediye Başkanı Halil Özdemir, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Akbez Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Mızraklı Belediye Başkanı Mahmut Yüksel, Subaşı Belediye Başkanı Selahattin Atahan, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Maşuklu Belediye Başkanı Tacettin Alpaslan, Koyunoğlu Belediye Başkanı Celal Güzel, Akçalı Belediye Başkanı Ali Sabahoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Küreci Belediye Başkanı Mehmet Karakaya, Ovakent Belediye Başkanı Abdulşükür Mert, Tomruksuyu Belediye Başkanı İbrahim Dinler, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı ve Sarıseki Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özdemir katılım gösterdi.
Hatay’daki merkez, ilçe ve belde belediye başkanları bir araya gelerek geleneksel hale dönüşen buluşmada her zaman olduğu gibi birlik mesajları verdiler. Belen Seyran Restaurant’ta düzenlenen buluşmada, Hatay Belediye Başkanları hep birlikte sohbet etti ve fikir alışverişinde bulundu.
Buluşmaya ev sahipliği yapan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar yaptığı konuşmada, Hatay genelinde görev yapan belediye başkanlarının büyük bir bölümünün burada olduğunu, yapılan toplantıların güzel ve anlamlı olduğunu, birlik beraberlik ve dayanışma toplantısına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Önümüzdeki sene yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, bu dostluğun ve dayanışmanın devam etmesi yolunda çağrıda bulundu.
Belen’de düzenlenen “Hatay Belediye Başkanları Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Buluşması’na” öncülük eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş toplantı da yaptığı konuşmada; “Gidilecek uzun mesafeli yollar atılacak ilk adımla başlar. Bu ilk adımı gerçekten Fuat Başkan’la birlikte başlattık. Bu çember amacına uygun düzenlendiği için giderek yayıldı ve Hatay’ın bütününe ulaştık. Şehrimize, beldemize, yöremize hizmet vermek üzere yola çıkmış başkanlarız. Bu kutsal vazifeyi Allah bize nasip etti. Belediye başkanları olarak, mühim olan güzel ve kalıcı işler yapmaktır. Türkiye’nin en uç ve en zor coğrafyasında yaşıyoruz. Allah bize görevi zamana ve kritik döneme göre vermiş durumdadır. Bu kritik süreç içerisinde yapılan toplantılar ile bir araya gelmemiz, alınan iyi niyet temennileri, temsil ettiğimiz insanları huzura kavuşturmaktadır. Hatay’ın büyükşehir belediye olması birlikteliğimizi, beraberliğimizi ve dayanışmamızı bütünleştirecektir. Büyükşehir ile tek bir yerden ilimizi kalkındıracağız. Bu kapsamda Antakya Belediyesi olarak alt yapı, ulaşım, kadastro, imar hazırlığını yapmaya başladık. Büyükşehir Belediye Başkanı kim olursa olsun, hazırladığımız projeyi sunacağız. Ev sahipliğinden ötürü Belen Belediye Başkanımız Sayın Cemil Yılmazlar’a ve birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmasına katılım gösteren tüm Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN SAVAŞ’TAN NEZAKET ZİYARETİ
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş daha sonra beraberindeki bazı belediye başkanları ile birlikte Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’a ve Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar’a makamlarında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Karşılıklı sohbet ve fikiralışverişi geçen ziyarette Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar Başkan Savaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Önceki İçerikZorlu Çocuk Tiyatrosu’nun, “Kurbağa Prens” oyunu Hatay’da
Sonraki İçerikÇağşar: “Şebeke Çalışması Mevzuata Uygun!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.