Arsuz’un Taktak’a ihtiyacı var!

cemil taktak arsuz haber (9)
İskenderun’da 30 yılı aşkın süredir gazeteci olarak tanıdığımız Cemil Taktak önümüzdeki yıl yapılması planlanan yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkanı olabilmek için kolları sıvadı. Cemil Taktak Arsuz’un köylerine yaptığı ziyaretlerde sevgi seli ile karşılandı.

SEÇİM GEZİLERİNE START VERDİ
Arsuz sevgisini ve sorunlarını yıllardır gazetesine taşıyan Cemil Taktak 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için kolları sıvadı. Karaağaç’tan başlayarak Arsuz’un en son noktası olan Kale köyüne kadar ziyaretlerde bulunan Cemil Taktak gittiği her yerde sevgi seli ile karşılandı.

PROJELERİ HEYECAN YARATTI
Ziyaretler sırasında gerek esnaf gerek muhtarlar ve gerekse halk ile yaptığı konuşmalarda hizmet etmek için yola çıktığını belirtti. Cemil Taktak AK Partinin hizmet gücü ile birlikte projelerini hayata geçirerek Arsuz’u çağdaş, yaşanabilir, istihdamı bol, esnafın 12 ay çalışabileceği, turizm ve spor cenneti yapmak istediğini söyledi.

‘CEMİL ABİ HOŞGELDİN’
Ziyaret ettiği köylerde kadın erkek herkes tarafından “Cemil Abi hoş geldin” sözleriyle karşılanan Cemil Taktak için; “ Biz seni uzun yıllardır tanıyoruz. Gazeteci olarak bölgemizin sorunlarını çözmemize her zaman yardımcı oldun. Senin belediye başkanı olman halinde bahsettiğin projeleri hayata geçirebileceğine inanıyoruz. Sen bu bölgeyi in iyi bilenlerdensin, sen içimizden birisisin” diyerek Cemil Taktak’a destek sözü verdiler.

ARSUZ İÇİN TARİHİ FIRSAT
Arsuz’un tarihi bir fırsat yakaladığına dikkat çeken Cemil Taktak şöyle konuştu. “ Önce büyük şehir yasası ile birlikte Arsuz’un ilçe olmasına çok sevindiğimi söyleyebilirim. 45 Yıldır Arsuz’da yaşıyorum. Arsuz’un önemini en iyi bilenlerden biriyim. Sekiz beldenin lav edilip köyler ile birlikte büyük bir ilçe olmasını tarihi bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Bunu gerçekleştirenleri canı gönülden kutluyorum. Şimdi bu tarihi fırsatı değerlendirip Arsuz’u hayalimdeki turizm ve spor cenneti yapmak üzere elimi taşın altına koyuyorum. Allah kısmet eder de Arsuz’a belediye başkanı olursam; Antalya’da Bodrum’da ne varsa aynısı Arsuz’da olacaktır. Bizim Antalya bölgesinden eksiğimiz yok aksine fazlamız var. Örneğin kış aylarında Antalya’da yaşanan şiddetli fırtına, sel baskınları bölgemizde yaşanmamaktadır. Hal böyle olunca Arsuz bölgemizin bol oksijenli temiz havası, güneşi ve denizi ile Antalya’dan çok daha üstün özelliklere sahiptir. Doğaya ve çevreye zarar vermeden beş yıldızlı otellerin, futbol sahalarının, yat limanlarının olması için yatırımcıları kendi ellerimle bir bir getireceğim. Bu projeleri halkımla paylaştığımda çok heyecanlandılar. Ardından ellerini açarak benim başkan olmam ve bu projelerin hayata geçmesi için Allah’a dua ettiler” dedi.
Bütün bu yatırımların fizibıl olabilmesi için olmazsa olmaz bir konuya dikkat çeken Cemil Taktak Hatay Havaalanı’ndan Arsuz sahil şeridine uzanan direkt düble yolun mutlaka yapılması gerektiğini nedenleri ile birlikte anlattı. Taktak seçim gününe kadar tüm bölgedeki ev ve işyerlerini tek tek gezip projelerini anlatacak.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.