DR. ANIL ASLAN ‘ERGENLİK SORUNLARI’NI MASAYA YATIRDI

palmiye4
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi, Özel Atalar Koleji’nde bir “Sağlık Günü“ne misafir oldular. Özel Atalar Koleji Sağlık Kulübü ile Özel Palmiye Hastanesi Kurumsal İşler Müdürü Murat Soykılıç işbirliği ile yapılan seminerde konuşmacı olarak katılan Dr. Anıl Aslan, “Ergenlik Sorunları ve Hijyen” konusunu anlattı.
Jinekolog Doktor Anıl Aslan’ı çok yakın bulan öğrenciler, kafalarını meşgul eden tüm soruları yönelttiler ve yanıtını aldılar. Palmiye Hastanesi’nde Kadın-Doğum Hastalıkları Uzmanlığı yapan Anıl Aslan engin bilgisi ve sempatik davranışlarıyla gençlere kendini hemen sevdirdi. Öğrenciler özellikle sivilcelerle ilgili sorular yöneltince “Size ciddi anlamda bir cildiye uzmanına gelip bilgilendirmesi gerekir” diyerek, espri yaptı.
Ergenliğin vücuttaki değişmelerin yanı sıra ruhsal anlamda da bir çok değişiklik yarattığını ve gençlerin çoğu problemlerde yalnız bırakıldığını vurgulayan Aslan, “Ailelerin bu dönemde çocuklarına ve öğretmenlerine daha anlayışlı, daha yol gösterici ve yakın olmaları gerektiğini,gençlerin bu dönemi daha rahat aşabileceğini” söyledi. Özellikle sınavların yaklaştığı dönemlerde sorunlarının tavan yaptığını söyleyen Aslan, “Onlara her zaman destek olalım, doğruyu bulsunlar“ dedi.

Önceki İçerik‘Türk Polisi’ne minnettarız’
Sonraki İçerikSelim Şahin yaptırdığı okulda anıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.