Payas Belediyespor Üçüncü Lige Koşuyor

payasspor
TFF Bölgesel Liginde mücadele eden Hatay’ın ikinci takımı ve lider Payas Belediyespor, İslahiye’de Birecik Belediyesporu muhteşem bir golle geçerek üçüncü lig hedefine bir adım daha yaklaştı.
Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta mücadele eden, 44 Malatyaspor ile at başı şampiyonluk kovalayan Payas Belediyespor 1975 hafta sonu üç maç cezası nedeniyle Birecik Belediye sporla İslahiye’de karşılaştı. İlk yarısı 0-0’lık skorla tamamlanan ve İlk yarıdan itibaren iki takımda karşılıklı gol yollarını zorladığı karşılaşmanın 75. Dakikasında Payas Belediye sporun golü Ekincan’dan geldi.
Payas Belediyesporun kullandığı köşe atışında altı pas içerisine gelen topu defans kafa vuruşuyla çıkarmak istedi. Ekincan gelişine muhteşem bir röveşata ile karşılık verdiği meşin yuvarlak Birecik Belediye spor ağlarıyla buluştu, 1-0. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, grubun namağlup ekibi Payas Belediyespor üç puanı alan taraf oldu. Maç sonrasında futbolcu, teknik heyet, yönetimle birlikte galibiyet sevinci yaşayan Belediye Başkanı Bekir Altan, takımın sezonun başından buyana sürdürdüğü mücadele ve aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğa koştuğunu söyledi. Altan, deplasmanda Birecik Belediye sporu 1-0 mağlup ettiklerini belirterek,”Bu galibiyet şampiyonluğun ilanıdır. Geçtiğimiz günlerde erkek voleybol takımımız 2.lige çıktı. Şimdi de futbolda aynı başarıyı yakalayıp 3. lige çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Payas’ın başarısını tüm Türkiye konuşacak” dedi.
Masa da her türlü oyuna rağmen Payas’ın şampiyonluğunun engellenemeyeceğinin altını çizen Altan “Bu başarı kolay olmuyor. Oyuncular sahada gereken cevabı herkese verdi. Payas halkı ve sporcusu kenetlendi. Bir birine inandı. Payas halkını Allah mahcup etmesin. Herkes gelsin mücadelesini sahada yapsın” diye konuştu.
Payas Belediyespor 1975 Kulüp Başkanı Mehmet Ay ise bölge halkına şampiyonluk sevincini yaşatacaklarını vurgulayarak ”Türkiye futbol liglerinin namağlup tek takımıyız. Türlü oyunlara rağmen Allah yanımızda oldu.3 maçımız kaldı. Bunları alıp 3.lige çıkacağız. Şimdi bu maçı unutup ileriye bakacağız” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.