Öğrenciler arasındaki kardeşlik bağları güçleniyor

gani bahadırlı (2)
İlköğretim okulları arasında yaşanan kardeşlik bağları her eki okul öğrencilerini bir birine daha da yakınlaştırıyor. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 2-D sınıfı Öğretmeni Nuray Pehlivan ve öğrencileri kardeş okul olarak belirledikleri Deniz Nakliyeciler İlköğretim Okulu 3-D sınıfına ziyaret gerçekleştirerek öğrenci arkadaşlarına kitap hediye ettiler.
Konuklarını kapıda karşılayan Okul Müdürü İzzet Özdemir ve 3-D sınıfı öğretmeni Derim Özil, öğrencilere sınıflara kadar eşlik ettiler. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu öğrencileri, sınıfa gelerek burada arkadaşlarıyla tanışma imkânı buldular. Kendilerini ziyarete gelen öğrenci arkadaşlarına çikolata ikram eden Deniz Nakliyecileri öğrencileri ise oldukça iyi misafirperverlik gösterdiler. Ziyaretten dolayı Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 2-D sınıfına teşekkür eden Okul Müdürü İzzet Özdemir, “Kardeş sınıf olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Gerçekten buna hepimizin ihtiyacı vardı. Siz çocuklarımızın bu konuda her zaman birlik içerisinde olmanızı temenni ediyorum” dedi.
Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 2-D sınıfı öğretmeni Nuray Pehlivanda kardeş sınıfı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 2-D sınıfı ile Deniz öğrencileri birlikte aynı sıraları paylaşarak sohbet ederken beraberinde getirdikleri test kitapları ile değişik hediyeleri arkadaşlarına hediye ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.