Olaylı maçtan ceza yağdı!

payas ceza6
Amatör Futbol Disiplin Kurulu Payas Belediyespor ile 44 Malatyaspor’un olaylı karşılaşmayla ilgili sporculara da ceza yağdırdığını açıkladı.
Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Av. Tacar Çağlar’ın yaptığı açıklamaya göre, 44 Malatyaspor’dan sporcu Zafer Sağdıç ile Salih Altıparmak saha komiserine saldırmaktan, Kemal Emre Bozoğlu sportmenliğe aykırı sözde hakarette bulunmaktan 2 şer maç men cezası verildi. 44 Malatyaspor’un Antrenörü Engin Beltekin sportmenliğe aykırı hareket etmekten on gün hak mahrumiyeti ile cezalandırıldı.
Ayrıca 44 Malatyaspor idarecisi Mustafa Akagündüz sportmenliğe aykırı hareketten 500 tl para cezası verildi. Malatyaspor taraftarlarına çirkin tezahüratta bulunmaktan 750 Tl, Takım halinde hakaretten de 825 Tl para cezasına çarptırıldı.
Saha komiseri Zafir Koç’un ise müsabaka içinde talimata aykırı harekette bulunmaktan 3 ay hak mahrumiyeti verildi.
Payas Belediyespor’a ise kurul çıkan saha olayları nedeniyle 3 maç saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası ile birlikte 1,500 Tl para cezası verildi.
Öte yandan Payasspor taraftarlarının çirkin kötü tezahüratları nedeniyle de 1000 Tl para cezasına çarptırıldı. 
Payas Belediyespor’un aldığı üç maç saha kapatma cezası nedeniyle hafta sonu Elbistanspor’la İslâhiye’de karşılaştı.. Maç seyircisiz oynandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.