MHP’li Vekil Çirkin; “O Bayrak Direğine Sizleri Asacağız!”

sefik cirkin7
BDP’li Sırrı Sakık’ın Bahçeli’ye ‘Öcalan’ı asamaz, assa assa paltosunu asar’ sözlerine tepki gösteren MHP Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, “Günü geldiğinde biz Öcalan’ın paltosunu değil, gönderine asmadığınız bayrağın direğine inşallah sizleri asacağız” dedi.
Ülkücü İşçiler Derneği İskenderun Kapalı Spor salonunda halka açık düzenlenen konser etkinliği öncesi konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adnan Şefik Çirkin, BDP’yi ağır bir dille eleştirdi.
MHP’li Çirkin bu memlekette iktidar ve yandaşı olan bir bölümün, mutlu azınlığın, yağ bal içinde yaşarken, diğer tarafta milletin, kredi kartını ödemek, evinin kirasını ödemek, çocuğuna süt götürebilmek için birçok sıkıntıya girdiğini söyledi. Terör örgütünün meclisteki uzantısı BDP’nin her gün şımarık bir edayla bütün değerlere saldırdığını ve bir şımarık çocuk edasıyla zaman zaman genel başkanları Bahçeli’ye de dahi dil uzattığını vurgulayan MHP’li Çirkin “Şimdi burada Sayın Devlet Bahçeli, ‘Abdullah Öcalan’ı asamaz, assa assa paltosunu asar’ diyen Sırrı Sakık’a sesleniyorum. Diyarbakır meydanında bir miting yaptınız ve o mitingde Türk bayraklarını direklere asmadınız, astırmadınız, inanın ki, yemin ediyoruz ki; günü geldiğinde biz Öcalan’ın paltosunu değil,  gönderine asmadığınız bayrağın direğine inşallah sizleri asacağız” diye konuştu.
MHP’li Vekil Çirkin, her şeyin bir haddi, her şeyin bir hududu olduğunu ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti: “Bu millet bu kadar hakareti kaldırmaz! Bu millet sokakta bulunmuş bir millet değil. Bu devleti pazardan almadık, kanla aldık, canla aldık.  Bu milleti sokakta bulunmuş bir millet kabul etmeyin.  Bu millet yüce Allah’ın iltifatına mazhar olmuş, Cenabı hakkın korumasında olan değerli bir millettir ve Türk Milletidir.”

TÜRK MİLLETİ OLARAK TEHLİKENİN FARKINA VARMALIYIZ
MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül de, son günlerde yaşanılan olayların herkesi endişeye sevk ettiğini ifade ederek “Ülkemizin üniter ve mili yapısı hedef alınmakta ve bu hedefi alanlar da ‘barış ve çözüm kimliği’ altında birleşmektedir. Ülkemizi bölmek için her türlü oyun sahnelenmektedir. Eğer Türk Milleti olarak bu tehlikenin farkına varmazsak, yıkım ve yıkılışın önüne geçmemiz mümkün olamayacak” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.