EĞİTİM İŞ ÜYELERİ KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

egitim is
Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Dörtyol Temsilciliği üyeleri geçtiğimiz cumartesi günü Fourway Otelde kahvaltıda bir arayla geldiler.
Eğitim İş Hatay Şube Hukuk Sekreteri Suat Sadış, Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı M. Kemal İncesu, CHP Kadın Kolları Yönetimi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Dörtyol Şube Yönetimi kahvaltıya iştirak ederek eğitim emekçilerinin yanında ve destekçisi olduklarını gösterdiler.
Eğitim İş Dörtyol Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Med Düldül, Ant İmaj, Soner Kibar, Coşkun Alkaya ve 40´a yakın üyenin aileleriyle birlikte katıldığı kahvaltıda bir açıklama yapan Eğitim İş Dörtyol Temsilciliği Başkanı Halit Çelebi; “Eğitim İş Dörtyol Temsilciliği olarak, dayanışma ve tanışma etkinliği düzenledik. Etkinliğimize katılan CHP ilçe Başkanımız Kemal İncesu, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yaşar Onaran, Şube Hukuk sekreterimiz Suat Sadış´a ve etkinliğimize katılan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Eğitim İş Ülkemizin içinden geçtiği zor koşullarda büyümeye devam etmektedir. İlçemizde Sendikamıza olan ilgi sevindiricidir. Demokratik, Laik, çağdaş, bilimsel eğitimden yana bölücülüğe, ırkçılığa, gericiliğe karşı Eğitim İş ilkeli duruşunu her zaman sergileyecektir. Emek mücadelemiz ve ilkeli duruşumuz bu çerçevede büyü-yerek devam edecektir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.