İKEM’DEN YÜZMEDE HATAY’DA 3 BİRİNCİLİK 1 İKİNCİLİK

ikem yüzme7
MEB ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Okul Federasyonu tarafından düzenlenen Hatay Okullar Arası Yüzme İl Birinciliği müsabakaları geçtiğimiz hafta içerisinde İskenderun Vali Zeki Sanal Kapalı Yüzme Havuzunda yapıldı. İl genelinden çok sayıda okul ve sporcunun katıldığı müsabakalar küçükler ve yıldızlar olmak üzere iki kategoride düzenlendi.
Yıldızlar kategorisinde Özel İKEM Ortaokulu kızlarda Hatay şampiyonu, erkeklerde Hatay ikincisi oldular. Küçükler kategorisinde Özel İKEM Ortaokulu kızlarda Hatay şampiyonu, erkeklerde de Hatay şampiyonu olarak çifte mutluluk yaşadılar.
İKEM Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Koçu Murat Kaptanoğlu açıklamasında, “Yıldız kızlarda Hatay Şampiyonu olan takımımız Nisan ayı sonunda Marmaris’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na, küçük kız ve erkek takımlarımız da Mayıs ayı içerisinde Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılarak Hatay’ı temsil edecekler” dedi.
Kaptanoğlu ayrıca, “Bu süreç içerisinde yüzme takımımız hazırlıklarını bu günden itibaren başlayıp şampiyonaya kadar hazırlanıp İskenderun’a ve Hatay’a en iyi dereceyle geleceğimize inanıyorum. Bu süreçte okul yönetimi, velilere ve öğretmenlere bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Desteklerini her zaman takımızla birlikte yanımızda hissediyoruz” açıklamasında bulundu. İKEM Okul Kurucusu ve Genel Müdür Levent Hakkı Yılmaz ise konuşmasında, “Hatay’da 3 birincilik 1 ikincilik alan yüzme takımımızı, beden eğitimi öğretmeni Murat Kaptanoğlu’nu bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi. Yılmaz ayrıca, Marmaris ve Sakarya’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonalarında aynı başarıyı yakalayacaklarını inandıklarını, kurumca her zaman yanlarında olacaklarını söyleyerek, başarılar diledi.

Önceki İçerikSeyir terasları ile Antakya’ya kuşbakışı!
Sonraki İçerikYağmursuyu cadde ağızlıkları çalındı, yenileri yerleştirildi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.