Bu tür haberlerin yapılmasını anlamsız ve yanlış buluyorum

chp servet1
CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, İskenderun’da yayın yapan Ses Gazetesi’nde yer alan ‘CHP istifa istedi’ başlığıyla verilen haberin gerçekleri yansıtmadığını belirtti.
CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu açıklamasında, belediye meclis toplantısının olduğu gün yurtdışında olduğunu, bu yüzden yaşananları tam olarak bilmediğini belirtti. Mullaoğlu, İskenderun’a konuyu anlamak amacıyla geldiğini ve ilgili yöneticiler ile bazı meclis üyeleri ile görüştüğünü söyledi.
Mullaoğlu istifa istedikleri yönündeki beyanların gerçeği yansıtmadığını, istifa ve ihraç konularının gündeme dahi gelmediğini sözlerine ekledi.
İskenderun’a önümüzdeki günlerde tekrar geleceğini ve konuyla ilgili olarak ilgilileri dinlemeye devam edeceğini anlatan Mullaoğlu, “CHP olarak bu tür krizleri karşılıklı diyaloglarla fırsata çevirecek güçte ve olgunlukta olduğumuza inanıyorum. Partimiz bu tür aile içi sorunları çözecektir, kamuoyunu yanlış yönlendirecek bu tür haberlerin yapılmasını anlamsız ve yanlış buluyorum. Partililerimi ve kamuoyunu bu tür haberlere karşı serinkanlı olmaya çağırıyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.