Uğur Feriz ile ‘Yola Devam’

ugur feriz25
29 Ocak 2012 tarihinde yapılan kongre ile AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı başkanlığına seçilen Dr. Uğur Feriz ve ekibi, birlik, beraberlik ve uyum içinde sergiledikleri çalışmalarla gerek genel merkezden gerekse, partililerce tam not aldı. Genç ve dinamik yapısını, çalışma azmi ve enerjisiyle bütünleştiren AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz, kısa zamanda çok yol kat ederek partili, partisiz herkesin takdirini kazanmış durumda..
AK Parti Genel Merkezi’nden edinilen bilgilere göre, mecliste Büyükşehir yasa tasarısının kabul edilmesinin ardından 13 il ve 26 ilçenin yönetiminde revize yapılacak. Anılan yerlerde il ve ilçe başkanları görevlerine devam edecek. Genel merkez 13 il ve 26 ilçede kongre değil, atama yapacak. Genel Merkez, bu süreçte görevde olan il ve ilçe başkanlarıyla ‘Yola devam’ diyeceği gibi, yönetim kurulunu revize etme güncelleme yetkisini yine ilçe başkanlarına verecek. İskenderun’da da yaptığı başarılı çalışmalar ve projelerle partisinin bayrağını en üst seviyelere çıkaran, 1 yıllık süre zarfında partisine 8 bin 700 üye kazandıran AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz de bu gayretlerinin karşılığında genel merkezin güvenini kazandı.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda 10 yılda 14 bin üye yapılırken, Uğur Feriz’in göreve gelmesiyle 1 yılda 8 bin 700 üye kazandırıldı.

YÖNETİMDE OLANLAR SEÇİMLERDE ADAY ADAYI OLAMAYACAK
Bu arada yerel seçimlerde belediye başkanlığına ve belediye meclis üyeliğine aday olmak isteyenlerin yönetimde yer alamayacağı, yer aldığı taktirde yerel seçimlerde aday adayı olamayacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.