Yeşim Ugutmen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil üyeliğine seçildi

yesim ugutmen
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine, Akdeniz bölge temsilcisi olarak seçildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlık görevini başarıyla sürdüren Yeşim Ugutmen yapılan icra komitesi seçimlerinde bulunduğu mevkiden daha üst bir göreve getirildi. Toplantının sonunda TOBB İl Kadın ve Genç Girişimci Kurulları İcra Komitesi Başkanları arasından coğrafi bölge esasına göre TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyelerinin seçimi yapıldı. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Yeşim Ugutmen, Aynur Tartan, Hatice Güner Kal, Ayten Çöl, Nurhan Tekocak, K. Selda T. Demirel ve Rukizan Sızanlı; Yedek Üyeliklerine Işık Yargın, Sevim Güral Olgun, Zuhal Mansfield, Züleyda Çelebi, Meral Ayhan, Vildan Polat ve Birten Gökay seçildi.
Görevinin değişmesiyle sorumluluğunun arttığını ve risk almadan bir işe girişilemeyeceğini vurgulayan Ugutmen, “Başarılı bir iş kadını olabilmek için öncelikle kararlı ve cesur olmalısınız. Kendinize olan güveniniz ve planınıza olan inancınız asla değişmemeli, asla atılım yaparken korkmamalısınız” dedi.
Ugutmen kendisini bu göreve layık gören başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve icra kurulu üyelerine teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.