Bak şu konuşana!

payasspor6 copy
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Bölgesel Amatör Lig 4. grubunda lider Payas Belediyespor’a yönelik haksız eleştirilerde bulundu.
Ağbaba, net bir şekilde görüntülere yansıyan, Malatyasporlu futbolcuların centilmenlik dışı görüntülerinden sözetmeyip, kendilerini mağdur göstermeye çalıştı.
Oysa, saha komiseri ve bir görevlinin Malatyasporlu futbolcular tarafından saldırıya maruz kaldıkları kamera görüntüsü ile de tespit edildi. Ağbaba, soyunma odasına gitmeyerek saha içinde etrafa saldıran Malatyasporlu futbolcuların öfkesini gözardı etse bile, fotoğraflar herşeyi apaçık gösteriyor. Milletvekili Ağbaba; polisin, Malatyalı taraftara hem de basın mensuplarına saldırdığını iddia etse bile, polisin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, kızı, annesi ve çoğunluğu kadın ile çocuklardan oluşan tribüne biber gazlı müdahalesini unutmuşa benziyor.
Ağbaba son olarak, federasyonu, polisi ve bakanlık yetkililerini kınadığını söylüyor.
Ancak unuttuğu birşey var.. Gerek saha komiseri, gerekse saha denetçisinin raporları ortada.. Spor müsabakasını kimin provake ettiği, taraftarları kimlerin tahrik ettiği, saldırıya hangi futbolcuların yolaçtığı görüntülerle, raporla tespit edildi. Dosya, mühürlenmiş şekilde Federasyona gönderildi. Milletvekili Ağbaba unutmasın ki, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Payas Belediyespor sahipsiz değildir.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.