Şehit Aileleri bizim baş tacımızdır

kaymakam esi sehit1
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, 1997 yılında iç güvenlik görevi esnasında Mardin İli Ömerli İlçesinde mayına basması sonucu şehit olan Şehit Jandarma Çavuş Ali Gül’ün Çay Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Şehit Jandarma Çavuş Ali Gül’ün ailesi ile yakından ilgilenen Zeliha Su, şehitin annesi Mediha Gül ve babası Abdülkerim Gül ile sohbet ederek, herhangi bir sıkıntılarının ya da ihtiyaçlarının olup olmadığı yönünde bilgi aldı.
Her hafta bir şehit ailesi ziyaret edilmek suretiyle, onların sıkıntı ve ihtiyaçlarının giderilmesi için gayret gösterildiğini ifade eden Su, “Tüm Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Şehit Aileleri bizim baş tacımızdır. Onlar bizim gurur kaynağımızdır ve bizlere emanettir. Onları sadece özel günlerde hatırlamakla yetinmiyor, her daim yanlarında olmaya ve duygularını paylaşmaya özen gösteriyoruz” açıklamasında bulundu.
Şehit’in annesi Mediha Gül ve babası Abdülkerim Gül ise hatırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine her konuda destek olan ve her bağlamda varlığını hissettiren değerli İlçe Kaymakamımıza ve kıymetli eşine teşekkürlerini dile getirdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.