‘Gençlerimizle gurur duyuyoruz’

üniversite ziyaret
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Lokali’nde düzenlenen toplantıda, Başkan Savaş, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu ve Antakya Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etti.
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Başkan Savaş, sporun insan yaşantısı üzerindeki önemine dikkat çekerek, çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için spora yönlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını dile getiren Başkan Savaş, Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nü de spora hizmet etmek ve sporculara destek vermek amacıyla kurduklarını belirterek, “Spor kulübümüzü gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sportif çalışmalarını rahat bir şekilde yürütebilmeleri için kurduk. Spor Kulübümüzün bu lokalini de gençlerimize bir araya gelerek sohbet edebilecekleri, eğlenebilecekleri ve sportif çalışmalarını yapabilecekleri bir mekan sağlamak amacıyla açtık. Gençlerimiz sportif başarıları ile göz dolduruyor ve onlarla gurur duyuyoruz” dedi.
Gençler ile sohbet eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, görev süresi içinde gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerini anlattı.
Antakya’nın hızla geliştiğine ve değiştiğine dikkat çeken Başkan Savaş, yapılan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle birlikte altyapı, üstyapı, peyzaj, çevre düzenleme çalışmaları hakkında da gençlere bilgiler verdi.
Radikal kararlar alındığına ve uygulandığına dikkat çeken Başkan Savaş, “Bu işler cesaret, vizyon ve birikim ister” dedi.
Başkan Savaş ayrıca Antakya’da tarihi dokuya büyük önem verdiklerini ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.