Payas şampiyonluk şölenine hazırlanıyor

PAYAS BLDSPOR 1975
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grubunda mücadele eden ve ligde lider durumda bulunan Payas Belediyespor 1975, haftanın en önemli karşılaşmasında takipçisi 44 Malatyaspor’u konuk ediyor. 26 Mart Salı Günü saat 13:30’da yapılacak olan karşılaşma öncesinde tüm sporseverler Payas Belediyespor’u desteklemek için tek yumruk haline geldi.
Hatay’da bulunan profesyonel kulüplerin taraftar grupları bir araya gelerek, yaptıkları toplantının ardından taraftarlara şu açıklamayı yaptılar:
“26 Mart Salı Günü Saat 13:30’da Payas stadında oynayacağımız 44 Malatya maçında tüm Hataylılar Payas Belediyespor’u desteklemeye davet ediyoruz. Payas Belediyespor sadece Payaslılar’ın değil, tüm Hataylılar’ın takımıdır. Bu mutlu günümüzde Payas Belediyesporumuz’a bir alkış da siz tutun. Final niteliği taşıyan bu karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.”

PAYAS BELEDİYE KAMPA ÇEKİLİYOR
Evinde 44 Malatyaspor ile karşılaşacak olan Payas Belediyespor, çalışmalarını Teknik Direktör Ender Traş nezaretinde sürdürüyor. Çalışmaların neşe içerisinde geçtiğini belirten Teknik Direktör Ender Traş , “44 Malatya maçı öncesinde iki futbolcumuz sakat. Takımda cezalı futbolcu bulunmuyor. Bu maça iki gün kala takımı kampa alacağız” dedi.

MİSAFİRLERE 50 KİŞİLİK TRİBÜN
Payas Belediyespor kulüp yönetimi centilmenlik örneği sergileyerek, Malatya’dan gelmesi beklenen misafirler için 50 kişilik ek tribün yaptırıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.