İskenderunspor 1967 dört köşe!

iskspor galip2
Spor Toto 3. ligi 2. grupta mücadele eden iskenderunspor güçlü rakibi Menemen’i deplasmanda 4-0 yenerek üç puanın sahibi oldu. Menemenspor tesislerinde oynanan maçı taraftarların ilgisi bir hayli fazla olurken saha, içerisinde mücadele eden İskenderunspor tüm taraftarların alkışını aldı.
Maçı izlemeye Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de gelirken, İskenderunspor Kulüp Başkanı Nuri Üysen, İTSO Başkanı Halil Şahin, yönetim kurlu üyesi Müfit Tennioğlu da maçı izleyenler arasında yer aldı. Maça üç puan parolasıyla çıkan İskenderunspor geliştirdiği ataklarla rakibi karşısında üstünlüğünü gösterdi.
Maçın 7.dakikasında Hüseyin’le net gol pozisyonuna giren iskenderunderunspor bu pozisyonda topu kaleciye teslim etti. Dakikalar 15’i gösterdiğinde ise yine Hüseyin’le bulduğu pozisyondan top filelerle buluşamadı.
Oyun olarak rakibi karşısında oldukça güzel bir oyun sergileyen ve takım ruhunu tam anlamıyla sahaya yansıtan İskenderunspor’u futbolcular saha içerisinde oynanan güzel oyun karşısında Menemen taraftarları da İskenderunspor’u alkışlayarak takıma destek tezerrühatları yaptılar. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde ise İskenderunspor rakibi Menemenspor’u 4-0 yenerek, rakibine ilk kez kendi evinde 4 gol atma başarısını gösterdi.
Goller; Dk. 20 – 61 Abdurrahman Kuyucu, Dk. 45 Burak Seres ve Dk. 72 Sedat Dağ’dan geldi. Maçın ardından soyunma odasına kadar gelen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin teknik ekip başta olmak üzere tüm futbolcuları kutladı. Şahin, “Muhteşem bir futbol oynadınız. Gerçekten güzel ekip kurmuşsunuz. Burada olmamanız gerekiyor” açıklamasında bulundu.
Menemen maçı öncesinde Kulüp Başkanı Nuri Üysen takımın kaldığı otele bir gün önce gelerek futbolcuların yanında olduğunu belirtirken, tüm oyunculara maç öncesinde primlerini de dağıttı. Bu arada İTSO Başkanı Halil Şahin de takımın tüm İzmir deplasman ve otel masraflarını karşılayarak takıma destek oldu. Maçın ardından ise yine işadamı Halil Şahin takıma galibiyetin ardından yemek verdi.

Önceki İçerikPayas şampiyonluk şölenine hazırlanıyor
Sonraki İçerikÇevreciler koptu!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.