İskenderunspor’da ümitler 90’da yıkıldı: 0-1

İSKENDERUNSPOR3
Spor Toto 3.lig 2. grupta mücadele eden İskenderunspor, kendi evinde Sivas 4 Eylül maçında son dakika yediği golle sahadan yine mağlup ayrıldı. Ligde kalma ümitlerini sürdürmek için maçı mutlaka kazanması gereken İskenderunspor, kendi evinde taraftarların desteğine rağmen istenilen galibiyeti alamadı. Bu mağlubiyet yönetim kurulu olmak üzere tüm taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Karşılaşmayı Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, siyasi parti başkanları ve çok sayıda taraftar izledi. Maç öncesinde İskenderunspor tesislerinde kulüp Başkanı Nuri Üysen, dualarla birlikte kurban kestirdi.
Adıyaman maçında bir maç ceza alan teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, tribünde karşılaşmayı izlerken, yedek kulübesinde ise Halil Akkuş görev yaptı.
Maçı kazanmak için tüm şansını sahada kullanan teknik ekip, oyunculardan istenilen performansı bir türlü alamadı. Devre arasında gol umudu olarak alınan Murat Aydın, gol yolarlında taraftara adeta saç baş yoldurttu. Eline geçirdiği birçok fırsattan yararlanamayan Aydın, sahadan çıkarken taraftarlar tarafından yuhalandı.
Maçın normal süresi 0-0 biterken, son saniyelerde gelen Sivas’ın golü 5 Temmuz Stadı’nda tüm hayalleri yıktı. İskenderunspor bu mağlubiyetle 19 puanda kalırken, ligde kalmak ilerleyen haftalarda ise, durumunu iyice zora soktu.

TAKIMLARIMIZ HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI!
Bayrampaşa: 2 – İskenderun Demir Çelikspor: 1
Pendikspor: 1 – Hatayspor: 0
Kırıkhanspor: 1 – Anadolu Üsküdar 1908: 3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.