Kendinizi yüzü gülen kötü niyetli insanlardan koruyun!

emniyet uyuşturucu
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer gözünü kırpmadan uyuşturucu ile mücadeleye devam ediyor. Müdür Başer, genç beyinlere böyle seslendi:
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele konusunda çalışmalarını her geçen gün daha da yoğunlaştırıyor. İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, dün Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencilerini uyuşturucu konusunda bilgilendirerek, öğrencileri kötü niyetli insanların tuzağına düşmemesi için uyarırken, vatan ve insan sevgisi konusunda da konferans verdi.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, önceki gün İskenderun’daki kamu kurum temsilcileri, idareciler ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı uyuşturucu konusu ile ilgili konferansın ardından dün de genç beyinlerle bir araya geldi. Müdür Başer, tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan gençleri, uyuşturucu batağı ve hain planlarla gençlerin beyinlerini yıkayan terörün tuzağına düşmemek için çok önemli bilgiler verdi. Vatanını seven, bayrağını seven içinde insan sevgisi olan bir kişinin kesinlikle bir insanı öldüremeyeceğinin altını çizen Müdür Başer, “Hepimiz ülkemizin kalkınması için mücadele ediyoruz. Yıllarca okuyoruz, ülkemize, çevremize, ailemize ve çocuklarımıza faydalı oluyoruz. Fakat bunu bozmak isteyen kötü ve art niyetli insanlar var. Bunların kurduğu hain planlara düşmeyin! Bizler sizleri koruruz. Yeter ki sizler, iyi yetişin, annenizin, babanızın kıymetini bilin, onların sözünden çıkmayın! Biz vatanımızı ve insanlarımızı sevdiğimiz için polis olduk, asker olduk. Sizleri tüm kötülüklerden korumak bizlerin asli görevidir. Ancak sizlerde çevrenizde yüzleri sürekli gülerek, ancak, içlerinde kötülük olan art niyetli insanlardan uzak durun! Şüphelendiğiniz en ufak konuları bizlere bildirin! Ben İskenderun’da göreve geldiğim günden beri 8 tane uyuşturucu operasyonu yaptım. Bu güzelim kenti uyuşturucu illetinden ve uyuşturucuya çanak tutan insanlardan temizleyeceğiz. Bu konuda hepimize görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikİstiklal Marşı milletimizin asil ruhunun ebedi sesidir
Sonraki İçerikBirlik zamanı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.