Takımı kurtarmak için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz

durmuş ali çokal açıklama
İskenderunspor Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak, Çarşamba günü oynanan Batman petrol maçının değerlendirmesini yaptı. Açıklamasında İskenderunspor sevgisinin çok farklı olduğunu belirten başarılı hoca Çolak, “Takımın durumu şu anda gerçekten çok iç açıcı olmasa da bu takımı el birliğiyle kurtarmak için kanımızın son damlasına kadar mücadele etmek için buradayım. Yıllardır İskenderunspor’un sahipsiz kalması hepimizi gerçekten derinden üzüyordu. Şu anda çok değerli Başkanımız Nuri Üysen ve yönetim kurulundaki yöneticilerimiz kentimizin gerçek değeri olan İskenderunspor’un sevgisiyle yola çıkmışlar.
Gerçekten iskenderunspor’un burada olması bizleri de üzüyor. Ama geçmişi ve geriyi konuşmak yerine bugüne bakmakta fayda var. Batman petrol maçında tüm taraftarlarımız bizleri canı gönülden desteklediler. Futbolcularımız alınan bu galibiyetle birlikte kendilerine geldiler. Zaten bu takımın kalitesi ortada.. 3.lig üzerinde olan futbolcuların kendine olan güveni ve inancı geldi. Herkes kendine yakışır bir şekilde mücadele etmeye başladı. Bizler ateşi sadece yaktık. Bundan sonra söz İskenderun halkınındır. Bizlere her zaman destek vermelerini bekliyoruz. Kentimizin gerçek değeri olan İskenderunspor’un düşmemesi için elimizden gelen tüm çabayı teknik ekip ve futbolcularım gösteriyor bundan sonra da gösterecektir” dedi.

KALPLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM
Takımdaki birçok oyuncunun çok kaliteli olduğunun altını çizen Çolak, “İnşallah bundan sonra o yonucularımızla daha iyi yerlere geleceğiz. Hafta sonu Pazar günü oynayacağımız Adıyaman maçı da bizim için bir final niteliğindedir. Önümüzde 9 maç var. Biz bu maçların hepsine ayrı motivasyon ve ayrı konsantrasyonla çıkacağız. Adıyaman dönüşünde tüm sporseverlerimizi yine stada davet ediyorum. Lütfen bizleri yalnız bırakmasınlar. Futbol takımları taraftarlarıyla maç kazanır. Bizlerin kalbi onlarla onların kalbi de bizimle atıyor. Bu nedenle kalplerimizi birleştirelim. Çünkü bu maçların hepsini alacak güçte bir takıma sahibiz. İskenderun esnafından da ciddi destek bekliyoruz. Bari maç günleri esnaflarımız işyerlerine ya da caddelere takımın bayraklarını assınlar gönüllerinin bizimle olduklarını bilelim” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.