TÜMSİAD 6.AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİ 

tümsiad35
Tümsiad 6.Akdeniz Bölge Toplantısı 02-03-2013 tarihinde Antalya Lara Beach Liberty Hotel’de gerçekleşti.
Toplantıya Tümsiad genel baskan Yardımcısı Bahadır Aydın Kahramanmaraş, Adana, Alanya, Antalya, Burdur, Isparta, Kozan, Mersin, Osmaniye, Hatay, Elbistan Tümsiad şube yönetim kurulu Başkanları, Şube Başkan yardımcıları ve SKM Başkanları katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Antalya Tümsiad Şube Başkanı Hüseyin Demirezen Toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
Antalya Şube başkanının konuşmasının ardından Akdeniz Bölge Başkanı Bahadır Aydın Bey konuşmasında, Tümsiadın önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği çalışmalardan bahsetti.
Aydın; Tümsiadın uluslar arası iş dünyasında söz sahibi olabilmesi ve üyelerinin iş potansiyelinin güçlenmesi açısından Tümexpo genel ticaret fuarının önemine vurgu yaptı.
Aydın; Tüm sektörleri buluşturan bu dev organizasyonun 12-15 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşeceğini söyledi. Ayrıca uluslar arası kobi zirvesinin fuar ile eş zamanlı gerçekleşeceğinin bildiren Aydın, Kobilerin gelişme stratejilerinin tartışılacağı, her sene farklı bir konsept ile yoğun bilgi transferinin gerçekleşeceği, çevre ülkelerin yanı sıra AB ülkelerinin de katılacağı ayrıca özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile üniversitelerin katılımı ile zenginleşecek bir organizasyon olacak dedi.
Aydın; İş dünyasının ihtiyaçları üzerine konuşup çözüm önerileri üretmesi için uygun bir ortam sağlayacak olan TÜMEXPO genel ticaret fuarı, sağlıklı ekonomik büyümeye de katkı sağlayacaktır. Dedi.
İstanbulda yapılacak olan Kasr-ı Arifan Üniversitesine değinen Aydın;
Son yıllarda çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesi açılmasına rağmen, ailelerin zihninde çocuklarımızın değer yargılarını kaybetmeden eğitim alabilecekleri, hem öğretim üyesi kadrosu hem de fiziki imkânları itibari ile yüksek kaliteyi yakalamış bir üniversite bulmak oldukça zordur. Tamda bu noktada İstanbul Kasr-ı Arifan Üniversitesi; köklü değerleri ve geleneği ile Türkiye de özlemi çekilen üniversite olmak iddiası ile ortaya çıkartmayı hedefliyoruz. Dedi
Kasr-ı Arifan Üniversitesinde yer alacak olan fakültelere de değinen Aydın;
Yapılacak olan üniversitemizde
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Güzel sanatlar ve tasarım fakültesi
İslami İlimler Fakültesi
Meslek Yüksek okulları
Güzel sanatlar Fakülteleri yer alacaktır. Dedi
Toplantının sonunda Sine fuarcılık Genel Müdür yardımcısı Murat Açıkbaşın sunumu ile Tümexpo genel ticaret fuarı ve kobi zirvesi hakkında Şube başkanları bilgilendirildi.

Önceki İçerikİskenderunspor 1967, Batman Petrolspor’a patladı: 3 – 0
Sonraki İçerikYILMAZ BASK’A VEDA ETTİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.